Union Berlin 3e voetbalshirt 2020-2021

Het trilogie voetbalshirts van Union Berlin is compleet. Vandaag hebben de club uit de Duitse hoofdsponsor en kledingsponsor adidas het nieuwe Union Berlin 3e shirt 2020-2021 gepresenteerd. Dit alternatieve uitshirt fungeert naast het reguliere uitshirt en wordt door de club van trainer Urs Fischer gedragen tijdens de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van de Bundesliga club. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Macron

Blauw/zwart Union Berlin uitshirt 2020-2021

Het Union Berlin 3e shirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van donkerblauw en zwart. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door de horizontale blauwe en zwarte banen. De zwarte banen zijn uitgerust met een all-over Urban print, welke hetzelfde is als de print van de adidas Condivo 20 voetbalshirts. De kleur blauw is geïnspireerd door de kleur van de werkuniformen van de slotenmakers uit Oberschöneweide, de oprichters van de voetbalclub. Het tenue is verder uitgerust met een zwarte v-hals en de mouwen zijn blauw. De onderkant van de mouwen bevatten een dunne, zwarte lijn. Verder prijken de adidas strepen in het wit op de schouders. Alle Union Berlin voetbalshirts zijn dit jaar ook een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van het stadion van de Duitse club. In de nek op de achterkant van het tenue is de tekst: ‘’ 100 JAHRE STADION AN DER ALTEN FÖRSTEREI“ verwerkt. Het adidas logo staat op  de rechterborst en de linkerborst bevat het embleem van de in 1906 opgerichte club. Hoofdsponsor AroundTown staat op het midden van de tenues en op de achterkant van de tenues bevindt zich ook de naam van de club. Het alternatieve uittenue van Union Berlin wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het derde tenue.

Alle Union Berlin tenues zijn vanaf dit seizoen voorzien van de Adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kruse, Endo, Subotic, Andersson, Andrich en nog meer spelers of check het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

De nieuwe Union Berlin voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue s voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere producten van de Duitse club. 

Bestel je Union Berlin voetbalshirt direct in de Union Berlin fanshop

of deze SHOP!