Sint Truidense VV voetbalshirts 2023-2024

Sint Truiden en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Sint-Truidense V.V. Voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt Sint-Truidense V.V. De Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club op de twaalfde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Macron de producent van de voetbalshirts van Sint-Truidense VV voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds het seizoen 2020-2021.

Sint-Truidense VV thuisshirt 2023-2024

Het Sint-Truidense V.V thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de voetbalclub. De club werd op 23 februari 1924 opgericht en viert dit seizoen dus een jubileum. Het thuisshirt is geïnspireerd door de eerste voetbalshirts van de club, 100 jaar geleden. Het voetbalshirt is geel en wordt gekenmerkt door de blauwe polokraag met opening. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Op het midden van de borst staat een lauwerkrans met het getal 100, verwijzing naar het jubileum van de club. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor DMM.com. Daarnaast bevat het Sint Truidense voetbalshirts nog een aantal andere logo's van sponsors. Het meest opvallende detail van het voetbalshirts is de graphic aan de binnenzijde van het voetbalshirt. Hier staat een print van een samoerai masker, ontworpen door supporter en designer Tom Herck. Dit masker is een verwijzing naar de link tussen STVV en Japan: ''Beide culturen hebben duidelijke raakvlakken, zoals bloesems, het respect voor de geschiedenis en de vechtlust. Het samoerai-masker staat symbool voor strijdlust. Dit masker transformeert onze spelers tot krijgers die de Haspengouwse grond verdedigen. En de supporters worden deel van het geel-blauwe legioen wanneer ze het masker tonen.''

In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is het motto van de club geborduurd: ''CANARIES FOREVER'' en op de achterkant van het voetbalshirt staat ook de naam van de Belgische stad: Sint Truiden. Het STVV thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen met aan de bovenkant een blauwe band.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: mPerformance, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit

Sint Truidense voetbalshirt bestellen

De nieuwe STVV voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop voor volwassenen. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 85,-. Directe levering!

Sint Truidense VV voetbalshirts 2023-2024
Sint Truidense VV voetbalshirts 2023-2024
Sint Truidense VV voetbalshirts 2023-2024