Sint Truiden VV voetbalshirts 2022-2023

STVV en kledingsponsor Macron hebben vandaag in samenwerking met de Japanse kledingontwerper Beams de nieuwe Sint Truiden voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe voetbalshirt speelt de Belgische voetbalclub de Jupiler Pro en bekerwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde STVV op de negende plek in de Belgische competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor de productie van de Sint Truiden voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 kledingsponsor van ‘’de kanaries’’.

STVV thuisshirt 2022-2023

Het Sint Truiden thuisshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door het design van gele en gouden blokken. De gouden blokken bevatten een design van vierkanten in drie tinten goud en hier doorheen loopt ook een kruis. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een taping met daarin Japanse tekens. Verder bevat het thuisshirt een ronde hals en is alle branding op het voetbalshirt blauw. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Macron hero logo en de linkerborst bevat de badge van de Belgische voetbalclub. Op de voetbalshirts staan bovendien de logo’s van DMM.com  en Nishitan Clinic. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en de kousen zijn geel met aan de bovenkant een blauwe band.

STVV uitshirt 2022-2023

Het Sint Truiden uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat ook het zogenaamde schaakbord design, alleen zijn de blokken dan zwart en goud. De mouwen zijn volledig zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Het uittenue bevat dezelfde details en logo’s als het thuistenue. Het uittenue van Sint Truiden wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant een gouden band.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Sint Truiden VV voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de STVV voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kagawa, Hayashi, Hashioka, Brüls, Leistner, Konaté, Kaya en nog meer spelers.

Sint Truiden voetbalshirt bestellen

De nieuwe STVV voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop voor volwassenen. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 79,95! Directe levering!

 Bestel de STVV tenues direct in deze Macron SHOP!

Sint Truiden thuisshirt 2022-2023

Sint Truiden uitshirt 2022-2023

STVV voetbalshirts 2022-2023