SC Heerenveen voetbalshirts 2019-2020

Aan de vooravond van de start van het seizoen 2019-2020 zijn de SC Heerenveen voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Meestal is SC Heerenveen één van de eerste clubs die het tenue voor het nieuwe seizoen lanceert. Dit seizoen liet dat even op zich wachten en dat heeft alles te maken met de bekendmaking van  een nieuwe hoofdsponsoring. SC Heerenveen heeft namelijk momenteel nog geen nieuwe hoofdsponsor. Om deze reden staat het logo van KIKA (tijdelijk) op de nieuwe voetbalshirts. In deze nieuwe tenues speelt SC Heerenveen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2019-2020. Vorige week lanceerden de club en JAKO al een alternatief uitshirt of 3e shirt.

SC Heerenveen thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt voor 2019-2020 heeft het klassieke design. De basiskleur van het tenue is wit en verder bevat het tenue drie verticale, blauwe banen over de voorkant van het tenue. Dit is ook het design van de mouwen van het voetbalshirt, welke afgesloten worden door een blauwe band. Het shirt bevat bovendien een blauwe v-hals en over de mouwen loopt een blauwe taping. Het tenue bevat zoals altijd de zeven pompebleden uit de vlag van Friesland. Deze staan ook weer op de achterkant van het tenue, waar aan de bovenkant het wapen van de stad staat. De mouwen bevatten de trademark tekens van JAKO. Op de borst van het tenue staan de logo’s van JAKO en de club en KIKA versiert het midden van het tenue. Het thuistenue van SC Heerenveen wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het thuistenue zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een blauwe band met een witte band.

SC Heerenveen uitshirt 2019-2020

Het SC Heerenveen uitshirt voor 2019-2020 is geheel donkerblauw/grijs en wordt gekenmerkt door de dunne, rode pinstripes over het tenue. Ook dit tenue bevat een v-hals. De achterkant van dit tenue bevat ook weer het wapen van Heerenveen. Het logo van JAKO staat op dit tenue op het midden van de borst. Het uittenue van SC Heerenveen wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SC Heerenveen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Rienstra, Hoegh, Van Rhijn, Woudenberg, Van Bergen, Fak, Odgaard en nog meer spelers.

SC Heerenveen voetbalshirt bestellen

De nieuwe Heerenveen tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues voor 2019-20 kan je vanaf medio augustus/september ook bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 69,95 en het shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Heerenveen shirt in deze officiële SHOP

of deze winkel!

SC Heerenveen voetbalshirts 2019-2020