Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!

Het Paris Saint Germain 3e shirt 2024-2025 is het symbool van Parijse luxe en de prestaties van de club uit de Franse hoofdstad, maar daarover straks meer. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en de Coupe de France. Het shirt is namelijk het alternatief voor het Paris Saint Germain uitshirt 2024-2025. Het shirt wordt ook gedragen door het vrouwenteam van PSG tijdens de uitwedstrijden. 

Roze; de kleur van verbinding, vertrouwen en energie!

Op het alternatieve uitshirt prijkt niet het logo van Nike, maar van Jordan Brand. Het basketbalmerk, dat wel onderdeel is van Nike, is jaarlijks verantwoordelijk voor één van de collecties van de Franse kampioen. Samen blijven Paris Saint Germain en Jordan Brand de grenzen van stijl en sport te verleggen. Ook dit voetbalshirt is ontworpen om generaties en kledingstijlen te overstijgen. Het shirt zet de energie van de bewogen zomer in Parijs voort, een periode waarin de stad het strijdtoneel vormde voor de Olympische Spelen. Het Paris Saint Germain 3e shirt symboliseert niet alleen de luxe van de stad, maar staat ook voor verbondenheid en trots. Het belichaamt de wens van atleten en supporters om gezien te worden en vertrouwen te hebben, zowel op als buiten het veld.

We onderschrijven dat de spelers en supporters van Paris Saint Germain in het shirt gezien worden! Het Paris Saint Germain 3e shirt heeft namelijk een opvallende kleur. Het Jordan Brand Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2024-2025 heeft een opvallende kleur. Het voetbalshirt is namelijk licht roze (door Jordan Brand ''Rust pink'' genoemd) met zwarte accenten. Het voetbalshirt wordt vooral gekenmerkt door de verticale zwarte baan over het midden, welke afgeleid is van het Hechter design van het Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025. Deze baan wordt onderbroken door het logo van hoofdsponsor Qatar Airways. Een ander kenmerk van het voetbalshirt is de y-hals, geïnspireerd door de high- end fashion in de stad Parijs. Voor de logo's van Jordan Brand (rechterborst) en Paris Saint Germain (linkerborst) is een special effect gebruikt. Deze bevatten namelijk een roze gloed met gradiënt effect. De binnenkant van de hals bevat weer de naam van de club en op de linkermouw staat het logo van mouwsponsor GOAT. De mouwen worden ook afgesloten door een zwarte band en de band op de zijkanten is ook zwart. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van het shirt. Hier is het adres van de club verwerkt: 92 Av. des Champs-Élysées, 75008, Paris

Het Paris Saint Germain derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart short met aan de onderkant een roze band. De logo’s van de club en Jordan Brand hebben hetzelfde special effect als op de borst van het voetbalshirt. De sokken zijn roze en bevatten aan de bovenkant een zwarte band en op het midden het Jordan Brand logo.

Zoals ieder jaar gaat de lancering van het Paris Saint Germain 3e shirt gepaard met een speciale trainingscollectie en lifestyle lijn, waaronder drie verschillende sneakers, t-shirts, trainingspakken, jacks en andere merchandising

Paris Saint Germain 3e shirt bestellen

Het roze Jordan Paris Saint Germain 3e shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de shirts € 99,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) € 79,95. Het authentic Dri Fit ADV voetbalshirt is alleen voor volwassenen verkrijgbaar en heeft een prijs van € 139,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 20,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!
Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!
Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!
Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!
Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!
Paris Saint Germain Jordan Brand 3e shirt 2024-2025 is roze!