Royal Antwerp FC voetbalshirts 2021-2022

De nieuwe Royal Antwerp FC voetbalshirts 2021-2022 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor JAKO. In deze tenues speelt het elftal van trainer Brian Priske de Jupiler Pro League, beker en Europa League wedstrijden in 2021-2022. In de Europa League neemt de club uit Antwerpen het dit jaar op tegen Olympiakos, Eintracht Frankfurt en Fenerbahce. Ook dit jaar is JAKO weer de kledingsponsor van FC Antwerp. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2016. Vanaf het seizoen 2022-2023 is Nike de kledingsponsor van de Belgische voetbalclub.

Royal Antwerp FC thuisshirt 2021-2022

Het Royal Antwerp FC thuisshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van de stad. Het thuisshirt is geheel rood en bevat een all-over print van de architectuur van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de kerk aan de Handschoenmarkt, welke de hoofdkerk is van het bisdom Antwerpen. Bovendien is het tenue uitgerust met een V-hals met een subtiele witte land. Ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft een speciale structuur. Deze bevat een print van rode en witte chevrons, verwijzend naar de stad Antwerpen als diamantstad. De rechterborst bevat de badge van de club en de linkerborst bevat het logo van JAKO en Golden Palace. Hoofdsponsor Ghelamco versiert het midden van het tenue. Op de achterzijde van het tenue staan zowel de logo's van Heylen Vastgoed als GoldenPalace Casino. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: ANTWERP CITY. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Royal Antwerp FC uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Royal Antwerp FC uitshirt is een eerbetoon aan de ''City of Diamonds.'' Het tenue is beige en bevat een all-over diamantenprint in twee tinten beige. Het uitshirt is uitgerust met een V-hals met subtiele rode lijn. De band aan de onderkant van de mouwen bevat ook weer het design van chevrons, maar dan in het beige/rood. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor alle details. Dit tenue wordt gecompleteerd door een beige voetbalbroekje en beige kousen met rode details. Royal Antwerp heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit tenue is een ode aan Antwerpen als havenstad. Het tenue is donkerblauw en bevat een all-over print van blauwe golven. Bovendien bevat dit tenue gouden details. De V-hals bevat een gouden lijn en alle logo's op het tenue zijn goud. Hetzelfde geldt voor het diamantdesign aan de onderzijde van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Royal Antwerp FC voetbalshirts 2021-2022, welke gedragen worden door spelers als Fischer, Samatta, Frey, Nainggolan, Miyoshi, Yusuf, Vines, Buta, Dwomoh en andere spelers. De JAKO FC Antwerp voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor dit seizoen? Check het dan in deze winkel! 

Antwerp FC thuisshirt 2021-2022

Antwerp FC uitshirt 2021-2022

Royal Antwerp FC 3e shirt 2021-2022