FC Antwerp voetbalshirts 2022-2023

FC Antwerp en kledingsponsor JAKO Sportswear hebben de nieuwe Royal FC Antwerp voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van Mark van Bommel de Jupiler Pro League, beker en Conference League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. FC Antwerp eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de Belgische competitie. Hoewel Nike vanaf dit seizoen eigenlijk kledingsponsor van FC Antwerp zou worden, is JAKO toch nog verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe FC Antwerp tenues. Door de interne onrust die was ontstaan door het aantrekken van technisch directeur Marc Overmars, zag Nike van het contract af. JAKO is sinds medio 2016 de kledingsponsor van FC Antwerp.

FC Antwerp thuisshirt 2022-2023

Omdat Nike in mei besloot geen kledingsponsor van FC Antwerp te worden, moest de club snel schakelen. Dit betekent dat de FC Antwerp voetbalshirts 2022-2023 van JAKO allemaal een standaard template hebben. Het FC Antwerp thuisshirt 2022-2023 heeft het JAKO Celtic Melange template en wordt gekenmerkt door de horizontale rode banen. De helft van deze banen heeft en donkerdere tint rood en in deze banen is ook een fading effect verwerkt. De mouwen zijn volledig rood en bevatten aan de onderkant een witte band. Ook de ronde hals van het FC Antwerp thuistenue is rood. Op de rechterborst prijkt het logo van JAKO en op het midden van het tenue staat sponsor betFIRST. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten.

FC Antwerp uitshirts 2022-2023

Het FC Antwerp uitshirt 2022-2023 is gebaseerd op het JAKO Champ 2 teamwear template. Dit voetbalshirt is overwegend wit met rode mouwen. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook wit en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje en de kousen van het FC Antwerp uittenue zijn wit met rode details. In sommige wedstrijden draagt FC Antwerp het alternatieve uitshirt. Het FC Antwerp 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuistenue en bevat een design van zwarte horizontale banen. De band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals zijn zwart. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten.

Zoals alle JAKO tenues zijn de FC Antwerp voetbalshirts uitgerust met de Jako KeepDry technologie. Dit systeem is in de stof (100%) polyester van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FC Antwerp voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nainggolan, Janssen, Alderweireld, Frey, Haroun, Fischer, Miyoshi en nog meer spelers. De JAKO FC Antwerp voetbalshirts 2022-2023 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor dit seizoen? Check het dan in deze winkel! 

FC Antwerp thuisshirt 2022-2023

FC Antwerp uitshirt 2022-2023

FC Antwerp 3e voetbalshirt 2022-2023