Robey Sportswear tot 2026 kledingsponsor Telstar

Robey heeft ook afgelopen week een nieuwe slag geslagen. Waar het Rotterdamse sportmerk eerder dit jaar al de contracten met Sparta en Willem II verlengde, is dat nu ook het geval met Telstar. Het contract tussen Robey en Telstar is namelijk met vijf seizoenen verlengd. Dit betekent dat de ‘’Witte Leeuwen’’ in ieder geval tot en met het seizoen 2025-2026 in voetbalshirts van Robey spelen. Robey is sinds de start van het seizoen 2019-2020 kledingsponsor van de club uit Ijmuiden. Vanaf 2021-2022 is het in de jaren ’60 opgerichte sportmerk ook de kledingsponsor van FC Groningen, FC Volendam en FC Den Bosch. Ook met deze clubs sloot Robey Sportswear deals voor meerdere seizoenen af. Daarnaast is het merk kledingsponsor van meer dan 150 amateurclubs. 

Beide partijen reageren verheugd met de verlenging van het contract. Algemeen directeur Pieter de Waard: ‘’ Robey en Telstar gaan de laatste seizoenen hand in hand. Buiten de prachtige shirts, die we zowel nationaal als internationaal veel wegzetten onder voetballiefhebbers, toonde Robey zich ook een flexibele partner met wie wij onder andere het project rondom de regenboogshirts hebben kunnen realiseren. Ik zie er dan ook naar uit om de komende seizoenen wederom als best geklede sporters over de voetbalvelden te dartelen.’’

Ook Ferenc van der Vlies, directeur van Robey Sportswear, reageert: “Telstar ademt voetbal. Het is een eigenzinnige club met karakter, een club die ons mede dankzij de clubmensen het pure voetbalgevoel geeft. Het is een eer om met de maagdelijk witte shirts en het prachtige clublogo te mogen werken. We zijn daarom ook trots om de huidige overeenkomst met 5 jaar te verlengen. Hieruit spreekt wederzijds vertrouwen en waardering, waarop we samen met de club verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Betrokken en onverschrokken.”

De nieuwe Telstar voetbalshirts 2021-2022 bevatten dus opnieuw het Robey Sportswear logo en het gouden klavertje vier. We verwachten dat deze shirts medio mei/juni gelanceerd worden door beide partijen. Dan hebben we meer nieuws! De Telstar tenues kun je alleen in de officiële webshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar kleding van Robey? Check het dan in deze SHOP of deze winkel!