Red Bull Salzburg voetbalshirts 2021-2022

Red Bull Salzburg en Nike hebben vandaag de nieuwe Red Bulls Salzburg voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Oostenrijk de Oostenrijkse Bundesliga, beker- en Europese wedstrijden in 2021-2022. Nike is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van RB Salzburg en is ook dit seizoen de producent van de nieuwe tenues.

Red Bull Salzburg thuisshirt 2021-2022

Het Red Bull Salzburg thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer geheel rood en bevat een design van dunne witte horizontale lijnen. Verder is het tenue uitgerust met een brede V-hals, welke ook aan de achterzijde een toelopend design heeft. Daarnaast heeft het tenue aan de zijkanten een rode taping. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar de vijftien kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor RED BULL. De binnenkant van de hals van de voetbalshirts bevat de leus van de club: ''DES IS SOIZBURG.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Red Bull Salzburg uitshirt 2021-2022

Het Red Bull Salzburg uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is echter donkerblauw met een design van dunne, horizontale gele lijnen. Ook dit tenue is voorzien van een V-hals en de logo's van de club en de sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het detail in de nek. Daarnaast bevat het Red Bull Salzburg uitshirt aan de zijkanten een gele taping. Het voetbalbroekje van het Red Bull Salzburg uittenue is donkerblauw en bevat, evenals het thuisbroekje, de logo's van de club en Nike op de pijpen. De kousen zijn ook donkerblauw.

De Red Bull Salzburg tenues zijn dit jaar onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betekent dat de tenues gemaakt zijn van gerecycled polyester, afkomstig van het plastic van gerecyclede waterflessen. De tenues bevatten ook weer de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Red Bull Salzburg tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aaronson, Berisha, Adeyemi, Koïta, Okafor, Kristenen, Ulmer, Junuzovic en nog meer spelers.

Red Bull Salzburg voetbalshirts kopen

De Nike Red Bull Salzburg voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Oostenrijkse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in DEZE WEBSHOP