Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024

Real Sociedad en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. De Txuri-Urdinak eindigden afgelopen seizoen op de vierde plek in La Liga en speelt daarom dit seizoen in de Champions League. Ook dit seizoen is Macron weer de producent van de Real Sociedad voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds het seizoen 2018-2019. Cazoo is sinds vorig seizoen de shirtsponsor van de bewoners van het Anoeta Stadium.

Real Sociedad thuisshirt 2023-2024

Het Real Sociedad thuisshirt 2023-2024 heeft dit seizoen weer het traditionele design. Het voetbalshirt bevat namelijk de iconische, verticale, blauwe en witte banen. In de blauwe banen is een 3D effect van sculpturale vormen verwerkt, waardoor het voetbalshirt ook nog een modern karakter heeft. De V-hals van het voetbalshirt is wit en de gevouwen kraag is navy blauw. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is navy blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Deze logo's betreffen siliconen badges. De linkermouw is uitgerust met het logo van sponsor Reale Seguros. Het Real Sociedad voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in stijl van de clubkleuren. Dit label bevat het clublogo met de tekst: ''Designed in Bologna'', verwijzend naar de locatie van producent Macron. Hier staat ook de tekst: ''WE ARE REAL''. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de vlag van Baskenland (de Ikurrina). Het Real Sociedad thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met navy blauwe touwtjes. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band met daarin twee horizontale blauwe en witte strepen. Op de kousen staan ook de initialen van de club: RS.

Real Sociedad uitshirt 2023-2024

Het Real Sociedad uitshirt 2023-2024 is donkerblauw met zilveren accenten. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de zilveren band over de linkerkant van het voetbalshirt. Ook deze band bevat een 3D effect van sculpturale vormen en flitsende strepen. Op de mouwen van het voetbalshirt bevindt zich een patroon van kleine kruisjes. Het uitshirt heeft een donkerblauwe polokraag met een subtiele, zilveren lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het uitshirt zijn ook navy blauw en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn donkerblauw met zilveren accenten.

Real Sociedad 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Real Sociedad 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft exact hetzelfde template als het uitshirt. Dit voetbalshirt is wit met een zilver 3D blok op de linkerzijde. De polokraag is navy blauw met een witte lijn en dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op dit voetbalshirt zijn zilver en ook dit voetbalshirt bevat dezelfde details als het thuisshirt en uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met donkerblauwe details.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% EcoSoftlock polyester
  • Technologie: mPerformance, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

De Macron Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de voetbalshirts € 90,-. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024
Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024
Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024
Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024
Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024
Real Sociedad voetbalshirts 2023-2024