Real Sociedad uitshirt 2019-2020

Twee weken na het nieuwe Real Sociedad thuisshirt is ook het nieuwe uitshirt van ''Erreala'' officieel gereleased door de club en kledingsponsor Macron. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Sociedad de uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey gedurende 2019-20. Real Sociedad eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Spaanse competitie. Macron is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van de club van trainer Imanol Alguacil en dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Spaanse middenmotor.

Real Sociedad uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Real Sociedad uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geheel groen en bevat een all-over graphic print over het shirt. Dit betreft een print van ruiten en dunne, verticale strepen in verschillende tinten groen. De print heeft wat weg van de all-over print op het nieuwe FC Porto 3e shirt voor 2019-2020. De kleur is overigens niet geheel ontoevallig gekoezen door de club. Deze kleur komt namelijk terug in de vlag van Baskenland (het gebied waarin Sociedad ligt) en de all-over print van ruiten heeft ook weer wat weg van de vlag van Baskenland. De mouwen bevatten aan de onderkant een iets donkerder groene band en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de kleine, opstaande kraag van het tenue bevat donkergroene lijnen. Het Real Sociedad uitshirt voor 2019-2020 bevat bovendien een kleine y-hals. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren en de achterkant van het shirt bevat in de nek de Baskische vlag. De linkerborst is voorzien van het embleem van de club. Ook dit logo is donkergroen en hetzelfde geldt voor het Macron logo op de andere borst. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan bovendien op de schouders en mouwen. De achterkant van het uittenue is uitgerust met het logo van hoofdsponsor KUTXABANK en op de rechtermouw staat de La Liga badge.

Zoals ieder jaar zijn de nieuwe tenues van Macron uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Isak, Oyarzabal, José, Diego Llorente, Moreno, Illarramendi, Juanmi en andere sterren. Check ook het Sociedad thuisshirt voor 2019-2020. 

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Sociedad voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en het thuisshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Sociedad shirt altijd in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!

 

Real Sociedad keepersshirt 2019-2020