Real Madrid X EA Sports trainingspak 2020

Real Madrid, EA Sports en adidas hebben ook een speciaal Real Madrid X EA Sports trainingspak uitgebracht. Dit pak, bestaande uit een trainingsjack en een trainingsbroek, zijn onderdeel van de collectie rondom het Real Madrid 4e voetbalshirt. Of dit pak ook echt gedragen wordt door de spelers van Los Blancos is nog even de vraag. Het pak en het voetbalshirt zijn wel beschikbaar in Ultimate Team Mode en VOLTA Football van FIFA 20.

Zwart/goud Real Madrid EA Sports trainingsjack en trainingsbroek

Het nieuwe Real Madrid EA Sports trainingspak heeft een opvallend design en is vooral een ode aan de prijzenkast van Real Madrid. De club werd maar liefst zeven keer wereldkampioen, won dertien keer de Europa Cup I, twee keer de UEFA Cup, vier keer de UEFA Super Cup en werd 33 keer kampioen van Spanje. Hoewel de club momenteel wat minder presteert, is het gewend aan confetti en het ontkurken van champagne. Dit is dan ook direct het thema van het nieuwe trainingspak. Het zwarte trainingsjack bevat namelijk een all-over print van confetti snippers. Deze print is alleen op de body van het jack aanwezig. De mouwen van het trainingsjack zijn zwart en bevatten gouden adidas strepen over de gehele lengte van de mouwen. De logo's van adidas en de club op de borst zijn een combinatie van wit en zwart. Verder wordt het nieuwe Real Madrid trainingsjack gekenmerkt door een hoge, zwarte hals en zijn de zijkanten van het jack uitgerust met zakken met een rits.

Het speciale Real Madrid EA Sports pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek en op de trainingsbroek komt ook weer het confetti design terug. Deze print bevindt zich aan de onderkant van de trainingsbroek. Daarboven bevinden zich twee diagonale banen en is de broek geheel zwart met aan de zijkanten gouden adidas stripes. Verder heeft de Real Madrid trainingsbroek de gebruikelijke details. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek versteld kan worden. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft verder de bekende tapered fit en dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Zoals ieder trainingspak van adidas is in dit pak ook de Climalite technologie verwerkt, welke ervoor zorgt dat dit Real Madrid trainingspak perfect is om casual te dragen en om in te sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak of check ook het nieuwste Real Madrid trainingspak voor 2020. 

Real Madrid EA Sports trainingspak bestellen

Het zwart/gouden Real Madrid trainingspak van EA Sports en adidas kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Het pak is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Zowel het trainingsjack als de trainingsbroek hebben een prijs van € 74,95. Het totale pak heeft een prijs van € 150,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Real Madrid trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

Real Madrid EA Sports trainingspak 2020