Real Madrid trainingspak Champions League 2019-2020

Real Madrid en adidas hebben deze week het nieuwe Champions League trainingspak voor 2019-2020 gelanceerd. Dit pak wordt door de spelers van Los Blancos gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. Het pak wordt bovendien gedragen door de wissels van Real Madrid tijdens de wedstrijden in het toernooi. Het pak is onderdeel van een speciale Champions League collectie. Hiertoe behoren ook een nieuw Champions League presentatiepak en een alternatief uitshirt, waarin de club van Zinedine Zidane vooral de uitwedstrijden in het toernooi speelt.

Donkerblauw Real Madrid Champions League trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Het Real Madrid Champions League trainingspak bestaat ook dit seizoen uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. De kleuren van het nieuwe pak zijn afgeleid van het Real Madrid 3e shirt voor 2019-2020. De training top van het pak is namelijk navy blauw (NIGHT INDIGO) met turquoise (HI-RES GREEN) accenten. De turquoise details zijn te vinden in de drie strepen van adidas. Deze strepen zijn maar voor een deel zichtbaar op de mouwen. Ook de logo’s van Real Madrid en adidas op de borst hebben deze tint groen. Verder bevat de training sweater voor de Champions League wedstrijden een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de trainingssweater betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat dit strak om de armen valt en je ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebt. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen er niet alleen voor dat de mouwen de fit hebben van een handschoen, maar ook dat de Real Madrid trainingstrui strak om het lichaam valt. De onderkant van de trui is bovendien uitgerust met een elastische band, zodat de Real Madrid training sweater de perfecte pasvorm heeft.

De nieuwe Real Madrid Champions League trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top. Ook deze is overwegend donker blauw met aan de zijkanten kleine adidas strepen in het turquoise. Ook de logo’s op de trainingsbroek hebben deze  kleur. Verder heeft de nieuwe trainingsbroek van Real Madrid de bekende kenmerken. De fit van de broek betreft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de Champions League broek met name lekker strak rondom de enkels en kuiten valt. De onderkant van de broek bevat enkelritsen. Dit is lekker handig voor bijvoorbeeld de wissels van Real Madrid. Wanneer zij moeten invallen, kunnen zij de broek vlug over hun voetbalschoenen uit doen, zodat ze direct in het tenue kunnen shinen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Uiteraard is de Real Madrid trainingsbroek ook weer uitgerust met twee zakken met een rits. Het gehele pak is voorzien van de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Champions League trainingspak van Real Madrid of check ook het zwart/gouden trainingspak van Real. 

Real Madrid Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Champions League trainingspak van Real Madrid kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trui en de trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De prijs van de training top is € 84,95 en de trainingsbroek is € 74,95. Het pak is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels! Directe levering

Bestel het Real Madrid Champions League trainingspak vanaf nu in deze WINKEL!  

of in deze SHOP 

Real Madrid Champions League trainingspak 2019-2020