Real Madrid anthem trainingsjack 2019-2020

Real Madrid betreedt komend seizoen stijlvol en elegant het veld! Het eerste waarin we de spelers van Los Blancos zien vlak voor de wedstrijd is het anthem trainingsjack. Dit is het jack waarin de spelers vlak voor de wedstrijd het veld betreden. Het is het trainingsjack waarin de spelers in spanning de Champions League hymne mee neuriën en het jack waarin direct indruk gemaakt moet worden. Het anthem jack moet direct indruk maken op de tegenstanders van Real Madrid. Dat lijkt dit seizoen wel te lukken. Het anthem jack is namelijk een ode aan de bijnaam van de Spaanse topclub: De Koninklijke. Het jack bevat namelijk gouden details!

Wit en zwart Real Madrid trainingsjack met gouden details

Het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack voor de thuiswedstrijden is dit seizoen wit en het jack voor de uitwedstrijden is zwart. Het anthem jack is zo'n beetje het enige item uit de trainingslijn van adidas, waarop de drie trademark strepen van adidas weggelaten zijn door het merk. In plaats hiervan bevat het Real Madrid trainingsjack voor 2019-2020 een gouden taping over de mouwen. In deze taping is over de gehele lengte de naam van de club verwerkt in een cyberachtig lettertype. De gouden details komen ook weer terug in de logo's van adidas en Real Madrid op de borst. Qua template heeft het jack een heerlijke jaren '90 look. Qua design heeft het Real Madrid trainingsjack namelijk wat weg van een bomber jack. Het trainingsjack is namelijk uitgerust met een doorlopende rits en een stijlvolle baseball kraag. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits en verder is het anthem jack aan de onderkant uitgerust met een band, die ervoor zorgt dat het trainingsjack strak om het lichaam valt. Het zwarte anthem jack van de Madrilenen ziet er hetzelfde uit als het witte trainingsjack. Beide jacks bestaan voor 100% uit polyester.

Na een mager 2018-2019 moet 2019-20 weer het seizoen van de equipe van trainer Zinedine Zidane worden. Alles moet er aan bijdragen dat er weer successen gehaald moeten worden. Of dit voor adidas de reden is geweest om alle trainingskleding voor 2019-2020 uit te rusten met gouden details is niet bekend. Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2019-2020 en het presentatiepak hebben ook deze gouden details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe anthem jack dat binnenkort officieel gelanceerd wordt en waarin we vanaf deze zomer spelers als Vinicius Junior, Bale, Benzema, Diaz, Ramos, Marcelo, Modríc, Courtois, Isco, Asensio en nog meer sterspelers zullen zien.

Real Madrid anthem trainingsjack bestellen

Het Real Madrid anthem trainingsjack voor 2019-2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsjack is voor volwassenen € 79,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen heeft het jack een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check ook andere items uit de Real Madrid trainingslijn in deze winkels! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Real Madrid trainingsjack na lancering direct in deze SHOP of 

deze WINKEL!