Rangers FC thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Rangers FC voetbalshirt van het seizoen 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Schotse club en kledingsponsor Hummels. In dit nieuwe tenue speelt de Schotse Premier League, beker en Europese wedstrijden op Ibrox Park gedurende 2019-2020. Evenals vorig seizoen is ook dit seizoen het Deense sportmerk Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue van het keurkorps van Steven Gerrard. Het Deense sportmerk heeft ook dit seizoen weer een fraai shirt heeft weten te regelen voor ''The Gers.'' Check hieronder alles over het nieuwe tenue! 

Rangers FC thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Rangers FC thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt met name gekenmerkt door de verticale banen over het shirt. Het shirt bevat zowel brede als wat smallere banen, welke een iets donkerdere tint blauw hebben. In deze banen is de leeuw uit het voormalige logo van Glasgow Rangers verwerkt. Verder is het tenue ook uitgerust met rood/witte details. Deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en de toelopende V-hals van het shirt. Uiteraard mogen de chevrons, de trademark tekens van Hummel, niet ontbreken op het tenue. Deze zijn een combinatie van wit en blauw en bevinden zich op de mouwen. Het logo van het Deense sportmerk prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club uit Glasgow. 32RED is sinds 2014 hoofdsponsor van Rangers FC en prijkt op het midden van het tenue. De achterkant van de tenues is uitgerust met het logo van subsponsor UTILITA. Verder bevat het tenue aan de onderkant nog een witte band. Hierin is de leus van de Schotse club verwerkt: ''We will follow Rangers.'' Het tenue wordt  compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Het broekje bevat aan de zijkanten witte chevrons van Hummels. De kousen van het nieuwe Rangers FC thuistenue hebben ook deze kleurencombinatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rangers FC tenues voor 2019-2020, welke worden gedragen door sterren als Morelos, Defoe, Kent, Jack, Kamara, Lafferty en andere sterspelers. 

Rangers FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Rangers FC voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf mei bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 75,- en dit voetbalshirt kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rangers FC shirt altijd in deze SHOP!

of deze winkel!