Rangers FC derde wedstrijdshirt 2021-2022

Rangers FC, oftewel het oude Glasgow Rangers, heeft haar nieuwe derde wedstrijdtenue gelanceerd voor het seizoen 2021-2022. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Castore. In dit nieuwe tenue speelt Rangers FC  haar wedstrijden in de Premiership, FA Cup en in de Europese wedstrijden gedurende het seizoen 2021-2022. Dit nieuwe tenue debuteert in de Champions League wedstrijd tegen Malmö. Deze wedstrijd is erg belangrijk voor de Schotse kampioen, als Rangers de wedstrijd wint plaatst de ploeg van Steven Gerrard zich voor het miljoenenbal wat ook wel de Champions League wordt genoemd. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Rangers FC? Check de details hieronder!

Rangers FC derde wedstrijdshirt 2021-2022

Kledingsponsor Castore heeft gekozen voor een erg bijzonder ontwerp. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Rangers is gebaseerd op het paarse Rangers tenue uit 1994-1995 ontworpen door adidas en gedragen in de Europese campagne van de club. Het nieuwe paarse wedstrijdshirt van Rangers wordt gekenmerkt door een driehoekige all-over print, welke loopt over zowel de body van het shirt, als de mouwen van het shirt. Het tricot is verder uitgerust met een klassieke polo kraag. Dit geeft een klassiek karakter aan het shirt. Op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor. Het logo van Castore is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Rangers FC. Ook deze is wit van kleur. Onder het logo staan verschillende jaartallen. Het oprichtingsjaar van Glasgow Rangers was in 1872. Volgende jaar bestaat de club 150 jaar. Een verwijzing hiervan staat onder het logo. Centraal op het shirt staat de naam van de shirtsponsor. Dit is een andere shirtsponsor dan van het thuisshirt van Rangers FC voor het seizoen 2021-2022. Centraal op het shirt staat de naam van gokbedrijf Unibet. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en paarse kousen. Ook hierop zijn de uitingen van zowel club als kledingsponsor terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe wedstrijdtenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als: Kamara, Morelos, Hagi, Tavernier, Kent en nog veel meer spelers.

Rangers FC voetbalshirts bestellen

Het Castore Rangers FC Derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 is vanaf medio augustus te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Check in de onderstaande webshop ook andere merchandising van de Schotse kampioen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rangers FC voetbalshirt in DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL