Paris Saint Germain 4e shirt 2024-2025 uitgelekt

X account @larource75006 heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als het gaat om het uitlekken van de Paris Saint Germain voetbalshirts. Dit weekend publiceerde het social media account de eerste afbeelding van het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024-2025, welke pas in januari 2025 officieel gelanceerd wordt door de club en Jordan Brand. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, is dus nog niet bekend. In het tenue speelt de Franse kampioen vooral de Europese uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2024-2025.

Geïnspireerd door Jordan Wings?

Zoals ieder seizoen is Jordan Brand verantwoordelijk voor één van de collecties en dit jaar betreft dat opnieuw de collectie rondom het vierde voetbalshirt van de Parijzenaren. Het basketbalmerk heeft sinds het seizoen 2018-2019 partnership met PSG en heeft inmiddels een ware reputatie opgebouwd als het gaat om het lanceren van prachtige Paris Saint Germain voetbalshirts. Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024-2025 vormt daar geen uitzondering op zo te zien. Het voetbalshirt heeft een heldere kleur blauw (door Nike ''Blue Void'' genoemd) en wordt vooral gekenmerkt door de luxe Jordan vleugels op de mouwen. De Jordan vleugels zijn inmiddels één van de trademark tekens van het basketbalmerk, dat onderdeel is van Nike.INC. Tegenwoordig staan deze vleugels symbool voor inclusiviteit, toegankelijkheid, diversiteit en gelijkheid. Bij Jordan Brand gaat het er niet om wat je draagt of hoe je speelt. Het gaat erom dat je vertrouwen hebt in jezelf, met je eigen stijl en daarmee het spel te veranderen op en buiten het veld! Deze gedachte is geïnspireerd door de erfenis van Michael Jordan om de wereld te inspireren en grootsheid te bereiken op je eigen voorwaarden!

Tot zover de symboliek van het Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024-2025. Verder ziet het voetbalshirt er namelijk niet zo heel spannend uit. Alle logo's op het voetbalshirt zijn wit en staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand, de linkerborst het clublogo en hoofdsponsor Qatar Airways versiert het midden van het tenue. Een graphic van de Jordan Wings is ook nog verwerkt aan de binnenkant van de hals, uiteraard met een verwijzing naar de stad Parijs. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken, die allebei uitingen van de club en Jordan Brand bevatten.

Nogmaals, of dit ook echt het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024-2025 wordt, weten we pas in januari. Afgelopen maand lanceerden de club uit de Franse hoofdstad en Nike al wel het Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025.

Paris Saint Germain 4e shirt bestellen

Het blauwe Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als dit seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de shirts € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 79,95. Check ook de huidige collectie in de onderstaande winkels!

Paris Saint Germain 4e shirt 2024-2025 uitgelekt