Paraguay uitshirt 2019-2021

Paraguay heeft inmiddels ook een nieuw uitshirt. In dit voetbalshirt debuteerde de ''Guaraníes'' in de wedstrijd tegen Peru afgelopen weekend. Het nieuwe voetbalshirt van het Paraguayaans voetbalelftal wordt bovendien gedragen in de uitwedstrijden van de Copa America van 2019 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Adidas is ook deze jaargang weer kledingsponsor van het elftal van bondscoach Juan Carlos Osorio. Deze functie vervult het merk al sinds 2006. Beide partijen hebben een langjarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt!

Blauw Paraguay uit shirt en tenue 2019-2021

Het Paraguay uitshirt voor 2019-2021 is gebaseerd op een standaard template van adidas, namelijk het Condivo 18 template. Dit template bestaat uit dunne, horizontale lijnen in twee tinten blauwe. Deze banen lopen door elkaar heen. Verder bevat het nieuwe tenue van Paraguay witte accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor een subtiele baan in de ronde hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas en de andere borst bevat het logo van de Paraguyaanse voetbalbond, de APF (Asociación Paraguaya de Futbol). Ook de broekjes en kousen hebben een standaard design. De broekjes van Paraguay zijn blauw met aan de zijkanten witte adidas strepen. De onderkant van het short is uitgerust met een witte band. Uiteraard staan op de voetbalbroekjes ook weer de logo's van adidas en de voetbalbond. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook blauw met drie witte adidas stripes aan de bovenkant en de initialen van de bond daaronder. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paraguay tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Ángel Romero, Miguel Almirón, Derlis González, Fabián Balbuena en nog meer sterspelers. Uiteraard zijn deze nieuwe voetbalshirts weer uitgerust met de Climalite technologie van adidas. Check ook het thuisshirt! 

Paraguay voetbalshirt kopen

Het nieuwe Paraguay tenue kun je vanaf un bestellen voor volwassenen in de onderstaande winkel. Het shirt is voor volwassenen € 84,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je je Paraguay voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd

Bestel je Paraguay voetbalshirt altijd in deze SHOP!