Paraguay thuisshirt 2022-2023

De nationale voetbalbond van Paraguay en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe Paraguay thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto ‘’Made of Moments’’. In dit tenue speelt het Paraguyaanse voetbalelftal  de Nations League wedstrijden in 2022-2023. ‘’Los Guaraníes’’ eindigden als achtste in de kwalificatiepoule en plaatste zich daardoor opnieuw niet voor het WK. De laatste keer dat Paraguay op een wereldkampioenschap aanwezig was, was in 2010. Puma is dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Paraguay tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Paraguay thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Paraguay thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door één van de grootste successen van het nationale elftal, namelijk het winnen van de Copa América in 1979. Het land werd eerder ook in 1953 kampioen van Zuid Amerika. In 1979 was adidas overigens nog de kledingsponsor van het nationale elftal. Het nieuwe Paraguay thuisshirt heeft een klassiek design. De voorkant van het voetbalshirt bevat vier verticale witte banen en vijf rode banen. Deze banen lopen deels door over de mouwen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, rode hals, welke een subtiele, witte lijn bevatten. Dit design komt ook weer terug in de boorden van de mouwen. De Puma branding op het Paraguay tenues is donkerblauw. De rechterborst bevat het Puma no 1. Logo. Dit logo bestaat uit de Puma cat en het woordmerk. De mouwen zijn alleen uitgerust met het moderne Puma logo. Op de linkerborst prijkt het logo van de nationale voetbalbond, de Asociación Paraguaya de Fútbol (APF). Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje. Op de linkerpijp van het broekje staan de logo’s van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn wit met op het midden een rode band.

Zoals alle Puma tenues zijn de Paraguay voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts alleen de Dry Cell technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en zijn bijna geheel naadloos. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij zich nog meer focussen op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Puma Dry Cell technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma Paraguay thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot eind 2023 gedragen wordt door spelers als Miguel Almirón, Gustavo Gómez, Ángel Romero, Óscar Romero, Júnior Alonso, Robert Morales en nog meer sterspelers en check ook het Paraguay uitshirt 2022-2023.

Paraguay voetbalshirt bestellen

Het Paraguay thuisshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je Paraguay voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Paraguay thuisshirt 2022-2023

Paraguay voetbalshirt 2022-2023