Dit zijn de NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025

NEC Nijmegen en kledingsponsor Robey hebben de nieuwe NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd! In deze tenues speelt de club uit Nijmegen de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025! Het thuisshirt heeft dit jaar weer het iconische balkendesign en het uitshirt is geïnspireerd door een eerder gedragen voetbalshirt!

NEC Nijmegen thuisshirt 2024-2025

Het NEC Nijmegen thuisshirt 2024-2025 heeft ook dit jaar weer het iconische balkendesign. Het voetbalshirt is overwegend rood  en bevat een horizontale groene balk over het midden. Deze balk wordt weer geflankeerd door twee dunnere zwarte lijnen en de kleurencombinatie komt ook terug in de band in de overlappende v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Een speciaal detail bevindt zich in de nek op de achterkant van het shirt. Hier prijkt de arend die ook zichtbaar is op het torentje van de Goffert. Ook dit Robey voetbalshirt heeft een klavertje vier ter hoogte van de linkerschouder. Dit is het trademark teken van Robey, voor een extra beetje geluk. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Robey, de linkerborst bevat de badge van de club en op het midden staat sponsor Nexperia. De linkermouw is uitgerust met het logo van NASWERKT en op de achterkant staat Klokgroep. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart short met aan de zijkanten een rood/groen vlak. De sokken zijn zwart met groene accenten.  

NEC uitshirt 2024-2025

NEC speelt haar uitwedstrijden gedurende het seizoen 204-2025 in het blauw. Dit nieuwe tricot is een verwijzing naar het uittenue van het seizoen 2008-2009 waarin de Gelderse club vele Europese successen kende. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door een moderne all-over print die zowel de voorkant als de achterkant van het shirt versiert. Dit patroon is gebaseerd op de Waalbrug, een iconische plek van Nijmegen. De clubkleuren van NEC komen ook terug op het shirt. Zowel in de biesjes aan de onderkant van de mouwen als in de kraag zijn de rode, groene en zwarte kleur verwerkt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de kraag van het nieuwe uitshirt staat de leus ‘Stad aan de Waal’. Deze tekst verwijst naar een populair lied onder de supporters van NEC Nijmegen. Het nieuwe uittenue van NEC wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. 

Extra informatie NEC Nijmegen voetbalshirts

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: BeyDry | Deze technologie is in de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Pasvorm: Normaal

NEC voetbalshirts bestellen

De Robey X NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn de shirts € 54,95! Check ook de nieuwste trainingskleding van de Eredivisionist in deze winkels! 

Dit zijn de NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de NEC Nijmegen voetbalshirts 2024-2025