Middlesbrough voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Middlesbrough voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vandaag officieel gepresenteerd door kledingsponsor Hummel en de Engelse club onder het motto ''SHARE THE PAST, SHARE THE FUTURE.'' De nieuwe tenues werden op een speciaal moment uitgebracht, namelijk precies op hetzelfde tijdstip als de aftrap van de eerste wedstrijd van het WK van 2018 in Rusland tussen het gastland en Saudi Arabië. Het Deense sportmerk Hummel is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club die afgelopen seizoen als negentiende eindigde in de Premier League, waardoor het in deze nieuwe tenues de Championship en FA Cup wedstrijden speelt gedurende 2018-2019. Hummel en de club kwamen een meerjarige deal overeen. De afgelopen seizoen was adidas nog kledingsponsor van de club. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Middlesbrough thuisshirt 2018-2019

Het Middlesbrough thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het shirt van 1986. Ook in de periode 1984-1997 was het Deense sportmerk kledingsponsor van ''Boro.'' 1986 staat symbool voor de opmars van de club. In de jaren hiervoor had de club te maken met financiële problemen. Het nieuwe thuisshirt heeft dus vrijwel hetzelfde design als het shirt van destijds en heeft ook wat weg van het Denemarken shirt. Hummel is namelijk ook kledingsponsor van het Deense elftal. Het nieuwe shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de verticale rode banen, waarvan er een aantal een glimmend effect hebben. Daarnaast bevat het shirt dit jaar een y-hals met een wit vlak en zijn de chevrons, de trademark tekens van Hummel, op de schouders en mouwen ook wit. Op de borst bevindt zich bovendien een wit vlak. In dit vlak is het logo van sponsor 32RED verwerkt. De rechter borst is uitgerust met een vintage logo van Hummel en de andere borst bevat het logo van de Engelse club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Middlesbrough uitshirt 2018-2019

Het uishirt van Middlesbrough is geïnspireerd door het uitshirt van 1983. Dit shirt heeft een iets simpeler design. Dit shirt navy blauw met blauwe accenten. Deze accenten komen terug in een strip onder de ronde hals met v-opening en in de bies aan de onderkant van de mouwen, welke ook een witte band bevat. Ook de logo's van Hummel en de club, evenals de trademark tekens op de mouwen, zijn blauw. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donkere kousen met witte en blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de nieuwbakken Championship club!

Middlesbrough shirt bestellen

Het nieuwe Middlesbrough voetbalshirt voor 2018-2019 kan je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Wil je andere shirts van Engelse clubs kopen? Check het dan in deze winkel!