Middlesbrough uitshirt 2019-2020

Middlesbrough en Hummel hebben na het nieuwe thuisshirt ook het nieuwe uitshirt van de Engelse club uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt Middlesbrough de uitwedstrijden in de Engelse Championship, FA Cup en beker gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Hummel weer kledingsponsor van de in 1876 opgerichte club. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2018. Destijds werd er een contract voor de duur van vijf seizoenen afgesloten.

Middlesbrough uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Middlesbrough uitshirt voor 2019-20 is een moderne interpretatie van verschillende voetbalshirts uit de historie van de club. Het tenue is wit en wordt gekenmerkt door de rode en blauwe band over de borst. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de band aand e achterkant van de hals. Verder is het uittenue uitgerust met een ronde hals met een verticale, rode lijn. Het logo van het Deense sportmerk Hummel staat op de rechterborst en op de schouders staan de trademark tekens van Humel. Dit betreffen de zogenaamde chevrons. Op de linkerborst staat het logo van ''BORO'' in het rood. 32RED is dit seizoen ook weer hoofdsponsor van de Engelse club en het logo van de sponsor prijkt op het midden van de borst. Het nieuwe Middlesbrough uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel rode als blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Middlesbrough uitshirts voor 2019-20, welke gedragen worden door spelers als Obi Mikel, Assombalonga, Downing, Besic, Saville en nog meer spelers.

Middlesbrough voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Middlesbrough voetbalshirt voor 2019-2020 kan je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Wil je andere shirts van Engelse clubs kopen? Check het dan in deze winkel!