Dit zijn de Manchester United trainingsshirts 2024-2025

De spelers van Manchester United dragen dit seizoen weer twee nieuwe trainingsshirts! Vandaag maakten de club en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingslijn voor het seizoen 2024-2025 bekend! Het trainingsshirt heeft dezelfde looks als het nieuwe Manchester United trainingspak 2024-2025 en het warming-up shirt heeft zoals ieder jaar weer een custom made design!

Manchester United trainingsshirt 2024-2025 - Donkerblauw/Rood

Het adidas Manchester United trainingsshirt 2024-2025 is gebaseerd op het standaard adidas TIRO24 template. Dit template gebruikt adidas dit seizoen voor alle trainingstenues en komt vooral tot uiting in het gebruik van golven op de zijkanten van de trainingsshirts en trainingsbroekjes. Het Manchester United trainingsshirt is donkerblauw (Night Indigo) en bevat een fel rode golf op de zijkanten. Deze golf is uitgerust met een graphic print, welke kenmerkend is voor het TIRO24 template. Rondom de ronde hals bevindt zich een fel rood vlak en ook de adidas strepen op de schouders zijn fel rood. Voor de logo’s op het trainingstenue is een contrasterende kleur gebruikt. De logo’s zijn namelijk zilver en staan op de welbekende plekken. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het clublogo en op het midden van het shirt staat sponsor TEZOS. De technische staf van Manchester United draagt dit jaar weer een ander trainingsshirt. Dit trainingsshirt heeft dezelfde kleurencombinatie, maar is overwegend fel rood met donkerblauwe mouwen. Het Manchester United trainingstenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje met aan de zijkanten een fel rode golf. Deze loopt door vanaf het trainingsshirt en bevat ook een graphic print. De adidas strepen op het short zijn ook rood en de logo’s van de club en adidas zijn zilver.

Manchester United warming-up shirt 2024-2025

Het adidas Manchester United warming-up shirt 2024-2025 is overwegend zwart en heeft een all-over print van vakjes. Deze vakjes bevatten een rode omranding met een gradiënt en fading effect. In deze omranding is de letter M verwerkt, geïnspireerd door de naam van de club. De ronde hals van het warming-up shirt is zwart en alle logo’s op dit shirt zijn wit. Traditiegetrouw ontbreken de adidas strepen op het inloopshirt van ‘’The Mancunians’’. Het warming-up shirt kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje, maar ook met de wedstrijdbroekjes van de Engelse voetbalclub.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Manchester United trainingsshirt bestellen

De adidas Manchester United trainingsshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 54,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 49,95. Het warming-up shirt is € 70,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen.

Dit zijn de Manchester United trainingsshirts 2024-2025
Dit zijn de Manchester United trainingsshirts 2024-2025
Dit zijn de Manchester United trainingsshirts 2024-2025