Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!

Het Manchester City 3e shirt 2024-2025 is officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Puma! Het bordeaux rode uitshirt van het team van manager Pep Guardiola is geïnspireerd door de constante beweging van de club, op en naast het veld! Het shirt belichaamt de geest van een club die nooit stilstaat en altijd vooruitgaat, maar daarover straks meer.

Als een schip dat altijd in beweging is!

In het tenue speelt Manchester City vooral de uitwedstrijden in de verschillende bekercompetities (Champions League, FA Cup en League Cup), maar ongetwijfeld ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League! Eerder lanceerden de club en Puma al het Manchester City thuisshirt 2024-2025.

Het Manchester City 3e shirt 2024-2025 is dus bordeaux rood en bevat een design van geometrische vormen en lijnen. Het schip van het Manchester City logo, een symbool van de rijke historie van de club, is getransformeerd in een patroon dat symbool staat voor de toekomst van de club! De gouden accenten op het alternatieve uitshirt zijn een knipoog naar het kampioenschap van vorig seizoen. Alle logo’s op het voetbalshirt zijn namelijk goud. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en de linkerborst bevat het clublogo. Deze badge betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het shirt: bordeaux rood/goud. Op het midden van het shirt prijkt sponsor Etihad Airways en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor OKX. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt in het goud het schip uit het clublogo. Het Manchester City derde tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met gouden logo’s. De sokken zijn ook bordeaux en bevatten op het midden de naam van de club: CITY.

Marco Mueller, Senior Head of Product Line Management Teamsport Apparel bij Puma reageert op het design van het tenue: ‘’Het Manchester City 3e shirt is een eerbetoon aan de spirit van een club die altijd in beweging is. Ons doel was om een tenue te ontwerpen dat de essentie vastlegt van een club die altijd vooruit gaat, op en buiten het veld. Dit tenue symboliseert de meedogenloze drive en de ambitie die kenmerkend zijn voor de club en de supporters. We zijn trots om de reis van Manchester City te ondersteunen met een tenue dat een innovatief design combineert met duurzaamheid.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL (replica) en Puma UltraWeave (autenthic). Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic versie betreft de versie de spelers ook daadwerkelijk dragen en dus zijn uitgerust met de Ultraweave technologie.
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic - Slimfit

Manchester City 3e shirt bestellen

Het bordeaux rode Manchester City 3e shirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en de authentic versie € 139,95. Het voetbalbroekje bestel je vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. In deze winkels kun je de Manchester City voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!

Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!
Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!
Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!
Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!
Manchester City 3e shirt 2024-2025 symboliseert ambities!