Lichtblauw Real Madrid trainingspak 2021

Real Madrid en adidas hebben nu ook een lichtblauw Real Madrid trainingspak 2021 gelanceerd. Dit is alweer het vierde trainingspak van ''Los Blancos'' voor dit seizoen. Het keurkorps van trainer Zinedine Zidane draagt dit nieuwe trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus vanaf januari tot mei 2021. Dit pak wordt naast het Real Madrid Champions League trainingspak gedragen.

Real Madrid training sweater en trainingsbroek 2021

Dit betreft direct ook het laatste Real Madrid trainingspak van dit seizoen. Pas medio juni wordt er weer een nieuwe collectie door adidas en de club uit de Spaanse hoofdstad gelanceerd. Het lichtblauwe Real Madrid trainingspak 2021 bestaat weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek en is gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. De training top van het nieuwe Real Madrid trainingspak is geheel lichtblauw. Deze tint blauw wordt door adidas ''Bright Cyan'' genoemd. Zoals in alle Real Madrid trainingspakken van dit seizoen komen er in dit pak ook roze accenten terug. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het roze en ook deze adidas strepen aan de onderkant van de rechtermouw hebben deze kleur. De strepen op de andere mouw zijn wit en hetzelfde geldt voor het logo van de Spaanse kampioen op de linkerborst. Het Condivo 20 template heeft als kenmerk dat de adidas strepen aan de onderzijde van de mouwen zijn geplaatst. Een ander kenmerk van dit template is de hoge hals met een rits tot de borst en ook komend half jaar bevatten de onderkant van de mouwen van de Real Madrid training sweater duimgaten aan de onderkant. In combinatie met de geribbelde raglanmouwen zorgt dit ervoor dat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de training top is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het nieuwe Real Madrid trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door de trainingsbroek die de spelers al het gehele jaar dragen. Dit betreft de grijze Real Madrid trainingsbroek. Deze broek bevat ook roze en witte accenten. Het Real Madrid logo en de adidas strepen op de rechterpijp zijn roze en het adidas logo en de adidas strepen op de andere pijp zijn wit. De broek bevat de bekende technische kenmerken. De bovenkant van de broek is voorzien van een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. Aan de zijkanten bevinden zich twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. De onderkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en de broek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. Het gehele pak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het lichtblauwe Real Madrid trainingspak 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Benzema, Vinicius Junior, Odegaard, Rodrygo, Marcelo, Jovic, Modric en nog meer spelers.

Real Madrid trainingspak bestellen

Dit nieuwe trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De training top is voor kinderen € 64,95 en voor volwassenen € 74,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95 en het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Real Madrid trainingspak in deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP! 

Real Madrid training sweater 2021

Real Madrid trainingsbroek 2021