Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan

Het Inter Milan uitshirt 2024-2025 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Ook dit jaar heeft het uitshirt van Internazionale weer een modieuze look en is het shirt wit. Uiteraard vertellen we straks meer omtrent de inspiratie van het nieuwe uittenue.

In het tenue speelt de Italiaanse kampioen de Serie A, Champions League en Coppa Italia uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Bovendien wordt het voetbalshirt gedragen door het vrouwenteam en de jeugdelftallen. Eerder presenteerden de club en Nike al het Inter Milan thuisshirt 2024-2025.

Wit met elegante grijsblauwe details!

Het Inter Milan uitshirt is dit jaar geïnspireerd door de architectuur in de stad en de status van de stad als modestad. In het voetbalshirt zijn de kleuren van de iconische gebouwen in de stad gemengd met de verfijnde elegantie van de haute couture in Milaan en natuurlijk een snufje DNA van de club. Het uitshirt is overwegend wit, een kleur die al sinds de jaren ‘70 veelvuldig als kleur van het uitshirt gebruikt is en symbool staat voor stijl en elegantie, aangevuld met grijsblauwe en zwarte accenten. De grijze accenten zijn geïnspireerd door de gotische en industriële architectuur van Milaan, welke door de jaren heen ook veelvuldig is gebruikt als inspiratiebron van de nieuwe modecollecties in Milaan. Bovendien is de tint een herinterpretatie van de traditionele kleur blauw van Inter Milan. Deze grijsblauwe tint komt allereerst terug in de kraag. Dit betreft de nieuwe kraag van Nike, welke een combinatie is van een v-hals en opstaande kraag. Bovendien komt de kleur terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het shirt. Deze bevatten allebei ook een dunne zwarte lijn, verwijzend naar de andere clubkleur van Inter Milan.

Alle logo’s staan op de standaard plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het grijs en de linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar heeft ook de blauwtint grijs. Voor het eerst staan er twee sterren boven het clublogo van Inter Milan op het uitshirt. Vorig seizoen werd Inter voor de twintigste keer kampioen van Italië en daarom is er een extra ster aan het logo toegevoegd. De Scudetto badge op het midden van het voetbalshirt verwijst ook naar het kampioenschap van vorig seizoen. Hoofdsponsor Betsson versiert het midden van uitshirt in het grijs. De binnenkant heeft dezelfde graphic als het thuisshirt. Hier bevindt zich een afbeelding van de iconische slang (Il Biscione) rondom het stadswapen van Milaan.

Het Inter Milan uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een wit short met aan de zijkanten en onderkant een grijze band en subtiele zwarte lijn. De sokken zijn wit met een design van grijsblauwe ringen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Nike Dri Fit ADV. De replica/stadium voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirts de Nike Dri Fit ADV technologie. Beide systemen zijn in de stof van de Inter Milan tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd en hebben extra ventilatiezones. Deze ventilatiezones zijn verwerkt in het knit textuur van het voetbalshirts. Het Internazionale logo en de swoosh van Nike op de borst betreft bovendien een Liteflex logo. Deze logo’s zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zijn licht en bevatten kleine gaatjes, voor een nog betere ventilatie. De Liteflex logo’s hebben een siliconen look en feel. De authentic voetbalshirts bevatten ook het zogenaamde Metaprisma effect. Dit is een speciaal concept waarbij de traditionele kleuren van de shirts versterkt worden door licht en beweging
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic - SlimFit

Inter Milan uitshirt bestellen

Het Nike Inter Milan uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is het replica shirt € 99,95 en de authentic Dri Fit ADV versie € 149,95. Voor kinderen is het shirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan
Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan
Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan
Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan
Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan
Inter Milan uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door fashion en architectuur Milaan