Inter Miami FC uitshirt 2021-2022

Inter Miami FC en adidas hebben dit weekend het nieuwe Inter Miami FC uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van mede eigenaar David Beckham de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en 2022. Op het hoogste niveau in de Verenigde Staten is het een traditie om het voetbalshirt ook een titel te geven en in het geval van het Inter Miami FC uitshirt 2021-2022 is dat de ‘’La Palma jersey.’’ Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Inter Miami FC voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle clubs in de Amerikaanse competitie.

Inter Miami FC uit shirt en tenue 2021-2022

Het Inter Miami FC uitshirt 2021-2022 is overwegend zwart en bevat een speciale all-over watermerk print van palmbomen over de body. Dit verwijst natuurlijk naar de palmbomen aan de kust van Miami en staan daarnaast symbool voor de eenheid en eer in de regio. Verder bevat het nieuwe Inter Miami FC uitshirt roze accenten en deze zijn natuurlijk afkomstig van de clubkleuren van de Major League Soccer club. De drie strepen van adidas op de schouders van het tenue en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. De andere borst bevat de officiële clubbadge. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals en bevat verschillende details. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de tekst: ‘’FREEDOM TO DREAM.’’ Dit verwijst naar de spirit van de inwoners van Zuid Florida. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een tag met daarin de reiger uit het clublogo. De band aan de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt en de band in de hals is lichtblauw en verwijst naar de strandstoeltjes op Miami Beach. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en is een combinatie van zwart en roze.

Het Inter Miami FC uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is in de stof van het voetbalshirt verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Inter Miami FC uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Higuain, Matuidi, Pellegrini, Shea, Carranza, Agudelo en nog meer spelers en check ook het nieuwe Inter Miami FC trainingspak.

Inter Miami FC uitshirt bestellen

Het zwart/roze Inter Miami FC uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere MLS voetbalshirts!

Bestel je nieuwe Inter Miami tenue altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

Inter Miami FC uitshirt 2021-2022

Inter Miami FC uittenue 2021-2022