Inter Miami FC trainingspak 2020-2021

Inter Miami FC en adidas hebben na de nieuwe voetbalshirts ook een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door de Major League Soccer debutant gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de MLS wedstrijden in 2020. We hebben goed nieuws! Het nieuwe trainingspak van Inter Miami FC kun je vanaf nu ook bestellen! Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe pak. Het Duitse sportmerk is van alle clubs in de Amerikaanse voetbalcompetitie de kledingsponsor, zo ook van de club van David Beckham.

Direct fan van dit roze Inter Miami FC trainingspak? Bestel het in deze SHOP of deze winkel! 

Roze Inter Miami FC trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Inter Miami FC trainingspak bestaat zoals alle nieuwe adidas pakken uit een training top en een strakke trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Inter Miami FC. Qua template is het pak gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Dit komt tot uiting in een aantal kenmerken van de nieuwe Inter Miami FC trainingstrui en trainingsbroek. De training sweater is overwegend roze en wordt kenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan bovendien verstop worden onder een speciaal vlak. Een kenmerk van het Condivo 20 template van adidas is het feit dat de drie strepen van adidas aan de onderkant van de mouwen geplaatst zijn. Deze strepen zijn zwart. Hetzelfde geldt voor de logo's van het Duitse sportmerk en de club op de borst. De mouwen van de trainingstrui zijn aan de onderkant uitgerust mt duimgaten, welke ervoor zorgen dat de top nog strakker om het lichaam valt. De zoom aan de achterkant van de training sweater van Inter Miami is iets langer en dit biedt net wat extra bescherming.

Het Inter Miami FC trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met roze logo's van adidas en de club. De drie adidas strepen prijken in het roze op de zijkanten van de trainingsbroek, maar zijn korter dan we gewend zijn. Verder heeft de Inter Miami FC trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de trainingsbroek van Inter Miami is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Met de tailleband aan de bovenkant van de broek kan de fit van de broek versteld worden. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits. De nieuwe adidas Inter Miami pakken zijn door het Duitse sportmerk ook weer uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en zweetafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kiesewetter, Torres, Nguyen, Pellegrini, Robinson, Figal en andere spelers.

Inter Miami FC trainingspak bestellen

Het Inter Miami adidas trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De trui is € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het Inter Miami FC trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Inter Miami FC trainingspak 2020