Huddersfield Town uitshirt 2018-2019

Huddersfield Town en Umbro hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 vandaag officieel gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Huddersfield eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de Engelse competitie, waardoor het ook dit seizoen weer aanwezig is op het hoogste niveau in Engeland. Umbro is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het John Smiths Stadium. Beide partijen tekenden in mei een contract voor de duur van vier seizoenen. Check hieronder alles over het nieuwe uitshirt van Huddersfield Town!

Zwart/rood Huddersfield Town thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Huddersfield Town uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleur. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale rode en zwarte banen over de body van het voetbalshirt. De mouwen van het thuisshirt zijn zwart en bevatten aan de onderkant een strip, waarin het logo van Umbro een aantal keer in het rood is verwerkt. Alle voetbalshirts van Umbro voor 2018-2019 bevatten deze band met het logo van het Engelse sportmerk. Ook clubs als PSV, Bournemouth, Werder Bremen en West Ham United hebben deze band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Umbro prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van ''THE TERRIERS.'' Umbro is dus vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club. Het sportmerk is de opvolger van Puma, dat de afgelopen seizoenen de trainingskleding en tenues van de Engelse club verzorgde. OPE staat als hoofdsponsor van de club op het midden van het tenue.

Het thuistenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Op de voetbalbroekjes van de Premier League club staan ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn ook een combinatie van zwart en rood. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uittenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mooy, Sobhi, Jörgensen, Kongolo, Mounié, Hogg, Williams en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt! 

Huddersfield Town uitshirt bestellen

Het Huddersfield Town uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Huddersfield ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Bestel het Huddersfield Town uitshirt direct in DEZE SHOP! 

OF deze officiële shop!