Huddersfield Town derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor Huddersfield Town. De Engelse club heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe shirt gelanceerd. Afgelopen seizoen eindigde de club, waar Nederlander Terence Kongolo ook onder contract staat, op de achttiende plek in de Championship. Niet alleen in de tweede competitie van Engeland gaan we dit shirt zien. Ook tijdens de wedstrijden in de League Cup en FA Cup gaan we dit gave nieuwe derde wedstrijdtenue zien. Check hieronder meer details van het shirt!

Huddersfield Town derde wedstrijdshirt 2020-2021

Aankomend seizoen speelt Huddersfield Town haar wedstrijden in een geel shirt, gecombineerd met paarse details. De body van het shirt is geel en de mouwen zijn bedekt met paarse vlakken die door elkaar heen lopen. Een opvallende kleurencombinatie. Echter is deze combinatie afgeleid van het shirt van Huddersfield Town uit 1993/1994. In dat seizoen werd het shirt gedragen door sterren als Darren Bullock, Ian Dunn en Peter Jackson. In het seizoen 1993/94 eindigde de club op een elfde plaats in de tweede divisie van Engeland. Deze prestaties maakte niet zo’n grote indruk het shirt daarentegen wel. Ook het shirt voor aankomend seizoen maakt indruk. Op de rechterkant van de borst is het logo van Umbro te zien. De dubbele diamant van de Engelse kledingsponsor is paars van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Engelse club. Het logo is aangepast aan de kleuren van het shirt. Het shirt heeft een ronde kraag. Aan de achterkant van deze kraag schitteren drie sterren. Deze staan voor het ‘’Thrice Champions’’ Huddersfield Town was de eerste ploeg die drie jaar op rij kampioen werd in Engeland. Het laatste kampioenschap van deze drie werd behaald in het seizoen 1925-1926. In die tijd was Huddersfield Town gewend aan het winnen van prijzen. In 1922 werd de FA Cup namelijk ook al gewonnen door ‘’The Terriers.’’ Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Huddersfield Town wordt gecompleteerd door een paarse voetbalbroek en gele kousen.

Huddersfield Town voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Huddersfield Town is vanaf nu te koop in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is ongeveer € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Het is in deze winkels ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Huddersfield Town voetbalshirt in DEZE SHOP

Of deze WEBWINKEL