Grijs/ roze Arsenal trainingspak 2022-2023

Arsenal draagt in 2022-2023 een grijs/roze trainingspak! Vandaag presenteerden ''The Gunners'' en adidas het nieuwe adidas Arsenal trainingspak 2022-2023. Dit nieuwe trainingspak wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in 2022-2023. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor de nieuwe trainingskleding van Arsenal. Het Duitse sportmerk is sinds 2019-2020 de kledingsponsor van de club.

Grijs/roze Arsenal training sweater 2022-2023

Het nieuwe Arsenal trainingspak 2022-2023 bestaat uit uit een training sweater en trainingsbroek, welke allebei de kenmerken hebben van het adidas Condivo 22 template. Dit standaard template gebruikt adidas voor alle profclubs waarvan het dit seizoen kledingsponsor is. In de training sweater herkennen we het template vooral in het diagonale vlak op de zijkanten van de sweater. Dit vlak bevat aan de onderkant ook een diagonale roze lijn en een all-over print van geometrische vormen, welke geïnspireerd is door de structuur van doelnetten. Ook de adidas strepen op de schouders zijn roze. Deze zogenaamde trademark strepen lopen door tot de ellebogen en lopen schuin af. Alle logo's op de training sweater zijn donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft dus een monochrome badge. Deze badge heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater: grijs/blauw. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van de training sweater. Het contract met de vliegmaatschappij loopt nog tot de zomer van 2024. Qua functionele kenmerken heeft de training sweater de bekende kenmerken. De training sweater bevat een hoge hals met ribbels en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. De achterkant van de trainingstrui is iets langer, om de spelers extra bescherming te bieden.

Arsenal trainingsbroek 2022-2023

Het Arsenal trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek. Deze broek bevat ter hoogte van de zijkanten een diagonale roze lijn, welke ook weer iconisch is voor het adidas Condivo 22 template. De adidas strepen op de zijkanten van de trainingsbroek zijn ook roze en de logo's van adidas en Arsenal aan de bovenkant van de pijpen zijn grijs/donkerblauw. De trainingsbroek heeft verder de volgende technische kenmerken:

  • De bovenkant van de adidas Arsenal trainingsbroek 2022-2023 bevat een tailleband, waarmee je zelf de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de Arsenal trainingsbroek vooral rondom de kuiten en enkels strak om de benen valt.

  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek en training sweater zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het Arsenal trainingspak 2022-2023 verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht/zweet & heeft ook een ventilerend effect. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te trainen/sporten, maar ook om casual te dragen.

Arsenal trainingspak bestellen

Het grijs/roze Arsenal traininspak 2022-2023 kun je pas vanaf nu bestellen. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als andere seizoenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf een prijs van € 49,95. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Arsenal trainingspak altijd in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop!

of deze SHOP

Arsenal trainingspak 2022-2023

Grijs/Roze Arsenal trainingspak 2022-2023

Arsenal trainingspak 2022-2023