Genoa uitshirt 2019-2020

Kappa en Genoa, de oudste voetbalclub van Italië, hebben na het thuisshirt ook het nieuwe Genoa uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit uitshirt speelt Genoa de uitwedstrijden in de Serie a en Coppa Italia gedurende 2019-2020. Genoa eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek in de Italiaanse competitie en wist zich dus maar net te handhaven op het hoogste niveau van Italië. Vanaf dit seizoen verzorgt het Italiaanse sportmerk Kappa de nieuwe tenues van Genoa. Het merk is de opvolger van Lotto en tekende een contract voor de duur van meerdere seizoenen.

Wit Genoa voetbalshirt 2019-2020

Kappa heeft niet veel aan het traditionele design van het uitshirt van Genoa getornd. Het uitshirt van Genoa is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de rode en navy blauwe band over de borst. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is navy blauw en hetzelfde geldt voor de v-hals en de gevouwen kraag van het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa logo en op het midden van de borst staat het logo van de club van trainer Andreazzoli. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de Italiaanse club: ‘’ Il club più antico d'italia’’ (De oudste club van Italië). Sponsor Zentiva staat onder de twee banen op de voorkant van het uittenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Genoa tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pinamonti, Romero, Gümüs, Pandex, Kouamé, Sanabria en andere sterspelers.

Genoa voetbalshirts kopen

De nieuwe Genoa voetbalshirts kun je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)