Genoa 3e voetbalshirt 2020-2021

Genoa en kledingsponsor Kappa hebben deze week het nieuwe Genoa 3e voetbalshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden in 2020-2021. Genoa wist zich afgelopen seizoen maar ternauwernood te handhaven in de Serie A. De club eindigde namelijk op een zeventiende plek.

Genoa 3e shirt 2020-2021 | Een ode aan de stad

Het nieuwe Genoa CFC 3e voetbalshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend navy blauw en bevat een gepixelde all-over print. Dit design is geïnspireerd door het landschap en de architectuur van de stad Genua. De blauwe kleur is een verwijzing naar de zee en de gouden accenten op het tenue zijn een verwijzing naar de zon en het goud van de gebouwen in Liguria. Het logo van Kappa op de rechterborst is goud en hetzelfde geldt voor de Kappa logo's, die zich bevinden in de taping op de schouders. Het clublogo bevindt zich op de linkerborst en is een combinatie van donkerblauw en goud. Verder bevat het alternatieve uitshirt van Genoa een ronde hals met rode details en deze hasl bevat ook een opening. De rode details komen ook terug in een driehoek op de mouwen en in een dunne taping op de zijkanten van het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue is een tekst verwerkt: “El club più antico d’Italia” (de oudste club van Italië).Het 3e tenue van Genoa wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met rode en gouden details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Het nieuwe tenue wordt door de club overigens ook wel het ''Zena voetbalshirt'' genoemd. Zena betekent in het Ligurisch (Romeinse taal) Genoa.

De nieuwe Genoa tenues zijn dit jaar door Kappa weer uitgerust met de nieuwste technologieën. Het tenue is uitgerust met de  Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Genoa tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Schöne, Sanabria, Romero, Pinamonti, Pandev, Criscito, Behrami, Zapata en andere spelers. 

Genoa voetbalshirts kopen

De Genoa voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop en vanaf september in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf dan voor een prijs van € 84,95. Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Genoa 3e voetbalshirt 2020-2021