Frosinone Calcio voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Frosinone Calcio zijn ook bekend gemaakt door kledingsponsor ZEUS en de promovendus. In dit nieuwe shirt speelt Frosinone de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Frosinone eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Serie B en won in de play-offs van Palermo, waardoor het dit jaar weer in de Serie A speelt. De laatste keer dat de club in de Serie A speelde was tijdens het seizoen 2015-2016. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Benito Stirpe, dat plaats biedt aan 9680 toeschouwers. Check hieronder alles van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Frosinone Calcio thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Frosinone Calcio thuisshirt voor 2018-2019 is geheel geel en bevat verticale banen in het geel. Daarnaast is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met blauwe details. Deze zijn te vinden in de strepen naast de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor ZEUS staat op de rechter borst en de mouwen bevatten de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Delinker borst is uitgerust met het embleem van de Italiaanse club en de binnenkant van de hals bevat de leus van de Italiaanse club: ''FEROCIOR AD BELLANDUM.'' Aan de achterkant van het shirt is de naam van de club verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Frosinone Calcio uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt heeft een iets moderner design. Dit shirt bevat alle clubkleuren van de club. De bovenkant van het shirt is blauw en op het midden van het shirt bevinden zich horizontale, gele banen. Deze banen zijn uitgerust met diagonale strepen, die naar de onderkant steeds dunner worden. Van de bovenkant naar de onderkant van het shirt is het voetbalshirt geheel wit en hier bevinden zich ook drie banen met diagonale strepen. De bies aan de onderkant van de linker mouw is blauw en de bies aan de onderkant van de andere mouw is geel. Ook dit shirt heeft een ronde hals. De logo's van ZEUS en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leus van de club. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een wit short met blauwe accenten. De kousen hebben weer alle clubkleuren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Frosinone Calcio, waarin vanaf nu spelers als Dionisi, Ciofani, Ciano, Terranova, Soddimo en andere sterren schitteren.

Frosinone voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Frosinone Calcio shirt voor 2018-2019 kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je andere Serie A voetbalshirts kopen? Check het dan exclusief in deze WINKEL!