FC Volendam voetbalshirts 2021-2022

FC Volendam heeft in samenwerking met Robey Sportswear de FC Volendam voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de equipe van Wim Jonk de Keuken Kampioen en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Robey de nieuwe kledingsponsor van de club uit het vissersdorp. Het Rotterdamse sportmerk neemt het stokje over van JAKO, dat al sinds 2000 kledingsponsor was. Robey en de club tekenden onlangs een contract voor de duur van drie seizoenen.

FC Volendam thuisshirt 2021-2022

Één van de onderdelen in het contract tussen Robey en FC Volendam is dat de tenues niet een standaard template bevatten, wat bij JAKO wel vaak het geval was. Het nieuwe FC Volendam thuisshirt 2021-2022 heeft dan ook een custom made design, en wat voor één! Het voetbalshirt is natuurlijk geheel oranje en bevat een gesublimeerde print. Dit betreft een print van de iconische huizen in het dorp. Verder bevat het FC Volendam thuisshirt een toelopende, zwarte V-hals met subtiele oranje lijn. Het logo van Robey, dat ook kledingsponsor is van clubs als Sparta, Willem II en FC Groningen, staat op de rechterborst en de bovenkant van de mouwen. Het klavertje vier fungeert als trademark teken van het merk en prijkt op alle voetbalshirts van het merk ter hoogte van de linkerschouder. Op het midden van het tenue staat sponsor HBS en het tenue bevat ook de logo's van andere sponsors: Metafa en Kwakmangroep. De linkerborst bevat de badge van de club. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier is de leus van de club verwerkt: ''Vol voor oranje.'' De mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Dit is ook de kleur van het voetbalbroekje van het FC Volendam thuistenue 2021-2022. De kousen van het tenue zijn oranje en zowel het broekje als de kousen bevatten uitingen van de club en de nieuwe kledingsponsor.

FC Volendam uitshirt 2021-2022

Het nieuwe FC Volendam uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de ''Bap'', het beroemde standbeeld van een doorleefde Volendammer in klederdracht op de Dijk in Volendam. Het FC Bolendam uitshirt 2021-2022 is overwegend zwart met met dunne, verticale grijze strepen. Deze grijze lijnen symboliseren geluidsgolven en zijn natuurlijk een verwijzing naar Volendam als muziekstad. De onderkant van het tenue bevat een graphic print van de bap (Volendams voor opa) en deze komt ook weer terug in de nek van het tenue. Hier is ook een zin uit het clublied verwerkt: ''Strijden tot het laatste.'' Verder is het FC Volendam uittenue ook uitgerust met roze accenten. De toelopende hals bevat bevat een brede roze band en ook de zijkanten van het tenue bevatten roze panels. Ook de band aan de onderkant vna de mouwen en de logo's van Robey en de club op de borst zijn roze(/zwart). De logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue van FC Volendam wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje en zwarte kousen.

Alle tenues van Robey zijn dit seizoen uitgerust met de BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Volendam Robey voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als van de Ven, Johnson, El Azzouzi, Tol, Deul en andere spelers. Het FC Volendam uitshirt 2021-2022 wordt waarschijnlijk in juni of juli door de club en Robey gelanceerd.

De nieuwe Robey FC Volendam voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële FC Volendam fanshop!  Ben je op zoek naar de nieuwste trainingskleding van Robey? Check het in deze teamwear shop!

FC Volendam thuisshirt 2021-2022

FC Volendam uitshirt 2021-2022

FC Volendam uittenue 2021-2022

Bron afbeelding: FC Volendam Instagram