FC Köln thuisshirt 2020-2021

FC Köln en Uhlsport hebben vandaag het nieuwe FC Köln thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion gedurende 2020-2021. De club van trainer Markus Gisdol eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek in de Duitse competitie en speelt ook dit seizoen weer op het hoogste niveau. Uhlsport is sinds 2018 kledingsponsor van de club uit Keulen en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Köln tenues.

FC Köln thuisshirt en keepersshirt 2020-21

Het FC Köln thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee brede rode banen over het midden van het tenue. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode band. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde witte hals en zijn de mouwen van het voetbalshirt ook wit. De binnenkant en de achterkant van de hals zijn uitgerust met de leus van de club: ''Spürbar Anders.'' Het logo van Uhlsport prijkt op de rechterborst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk staan op de mouwen. REWE is al sinds 2005 de shirtsponsor van ''Rot-Weiss'' en prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de FC Köln tenues. Het thuistenue van de Duitse club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en Uhlsport. De kousen van het tenue zijn wit met aan de zijkanten een rode taping. In de kousen is ook het clublogo van de club geweven.

Tegelijkertijd met het thuisshirt werd het keepersshirt gereleased. Het keepersshirt is aan de bovenkant navy blauw en aan de onderkant groen. Beide delen worden gescheiden door een horizontale gele band. Daarnaast bevat het voetbalshirt een ronde hals. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FC Köln voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cordoba, Hector, Modeste, Terodde, Jakbos, Horn, Czichos en nog meer spelers en check ook de nieuwe FC Köln uitshirts. 

1.FC Köln voetbalshirt bestellen

Het FC Köln thuisshirt en keepersshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 59,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check daar ook andere merchandising van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1.FC Köln voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

of deze winkel! 

FC Köln thuisshirt 2020-2021