FC Cincinnati voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe Major League Soccer club FC Cincinnati heeft gisteren in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues debuteert de club uit Ohio in de Major League Soccer. Vorig jaar maakten de club en de MLS bekend dat de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Nippert Stadium toetreedt tot het hoogste niveau in de Verenigde Staten. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer verzorgt adidas de nieuwe tenues en trainingskleding van ''Orange & Blue.'' Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

FC Cincinnati thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Cincinnati thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt. Deze banen zijn verdeeld in dunnere, diagonale strepen. Hiermee is het shirt geïnspireerd door het Mi template van adidas. De mouwen van het tenue zijn geheel blauw en bovendien bevat het tenue nog meer oranje accenten, geïnspireerd door de tint oranje uit het logo van de club. De ronde hals is oranje en ook de bies aan de onderkant van de mouwen en de drie strepen op de schouders zijn oranje. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en Mercy Health is hoofdsponsor van de Major League Soccer debutant. Het logo van de club bevat een metaalachtige glans en dit is speciaal gedaan voor het debuutseizoen van de club. Verder is de onderkant van het voetbalshirt nog uitgerust met een tag met daarin de tekst: ''2019 Inaugural Season.'' Voor de 0 is het clublogo gebruikt. Op de mouwen staan de Major League Soccer badges en deze zijn weer geheel in stijl van de clubkleuren van FC Cincinnati. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met oranje adidas strepen.

FC Cincinnati uitshirt 2019-2020

Het FC Cincinnati uitshirt voor 2019-2020 heeft een wat simpelere look. Dit shirt is namelijk gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Het shirt is wit en bevat dunne horizontale banen. De drie adidas strepen zijn bijna niet zichtbaar. Ze zijn er echter wel, namelijk alleen op de schouders. Verder bevat het uitshirt de logo's van adi, de club en Mercy Health op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Uiteraard zijn de tenues ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van FC Cincinnati. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Tyto'n, Adi, McLaughlin, Ledesma, Bone, Albadawi en andere sterspelers. Wil je meer weten over het logo? Daar hebben we uiteraard ook een blog over geschreven.

Het nieuwe FC Cincinnati voetbalshirt kan je helaas vooralsnog alleen in de Verenigde Staten bestellen. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer tenues of goedkope t-shirts? Bestel het dan in deze winkel of deze winkel!