FC Cincinnati thuisshirt 2021-2022

FC Cincinnati en adidas hebben vandaag het nieuwe FC Cincinnati thuisshirt 2021-2022 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Jaap Stam de Major League Soccer thuiswedstrijden in het West End Stadium gedurende 2021 en 2022. De club is sinds 2019 toegelaten tot de Major League Soccer en bij de club spelen verschillende spelers met een achtergrond in de Eredivisie: Jürgen Locada, Tyton, Mokotjo en Maikel van der Werff. Adidas is dus verantwoordelijk voor het design van de nieuwe FC Cincinnati tenues. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle Major League Soccer clubs.

FC Cinicannati thuis shirt en tenue 2021-2022

Alle Major League Soccer clubs geven het voetbalshirt een naam en het nieuwe FC Cincinnati thuisshirt 2021-2022 is omgedoopt tot de ‘’Dynamic Kit.’’ Het voetbalshirt is donkerblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, blauwe en oranje pinstripes. Deze lijnen zijn geïnspireerd door de led lichtstralen van de thuishaven van de club. Hoewel de krijtstrepen verticaal over het tenue lopen, ziet het er juist dynamisch uit wanneer de spelers dit tenue dragen tijdens een wedstrijd. Dit staat weer symbool voor de levendige voetbalcultuur in de stad. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals en opstaande kraag. De adidas strepen op de schouders zijn oranje en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen, welke een combinatie van navy blauw en oranje is. Het tenue bevat verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een oranje taping met daarin de tekst: ‘’Juncta Juvant.’’ Dit betekent ‘’Sterk door eenheid’’ en is het motto van de club en de stad. Een ander detail bevindt zich aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier prijkt een tag met daarin een speciaal logo van het West End Stadium met de Romeinse cijfers MMXXI (2021), als ode aan de opening van het nieuwe stadion van de club dit jaar. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt en is blauw/oranje. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit en de andere borst bevat de officiële clubbadge. Sponsor Mercy Health prijkt op het midden van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de nieuwe FC Cincinnati voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit seizoen wordt er geen nieuw uitshirt gelanceerd. De club speelt in 2021 in het vorig jaar gelanceerde FC Cincinnati uitshirt 2020-2021.

FC Cincinnati voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Cincinatti thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio maart/april bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Deze voetbalshirts hebben een prijs van € 89,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande winkels ook andere MLS voetbalshirts. Directe levering! 

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

FC Cincinnati thuisshirt 2021-2022