Sport Club Emelec voetbalshirts 2022

Emelec en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Emelec voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Club Sport Emelec de Campeonato Ecuatoriano en bekerwedstrijden in 2022. De club uit Guayaquil speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio George Capwell.

Emelec thuisshirt 2022

Het Club Sport Emelec thuisshirt 2022 is overwegend blauw en bevat in plaats van een diagonale band een bliksemschicht van de rechter schouder naar de linker onderkant. De bliksemschicht is zilver met daarin een fading effect. Verder bevat het thuistenue een ronde hals en staan de adidas strepen in het wit op de schouders. Op het midden van de borst staat het adidas logo in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor BET593 staat op het midden van het tenue en het logo van Tiktok staat ter hoogte van beide schouders. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een graphic van de omtrek van Ecuador met een bliksemschicht. Op de achterzijde van het tenue staan bovendien de logo's van Electro Cables, PacifiCard en Ecuabet. De mouwen bevatten het logo van Pilsener. Het thuistenue van Emelec wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte adidas strepen.

Emelec uitshirt 2022

Het Emelec uitshirt 2022 is dit seizoen turquoise met een all-over print van zigzagstrepen. Dit design heeft wat weg van de print op het Arsenal uitshirt 2019-2020. Het uitshirt bevat een ronde hals en alle logo's op dit tenue zijn zwart. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor alle details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje en turquoise kousen met zwarte adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de voetbalshirts van CS Emelec uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Emelec voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Joao Joshimar Rojas, Pittón, Quiroga, Caicedo, Rodriguez, Chalá, Zapata en nog meer spelers. Helaas kun je deze tenues alleen in Ecuador bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het in deze fanshop!

Emelec thuisshirt 2022

Emelec uitshirt 2022