Club Sport Emelec voetbalshirts 2019

De Ecuadoraanse club Club Sport Emelec heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2019 gelanceerd. De club uit Guayaquil speelt in deze voetbalshirts de wedstrijden in de Campeonato Ecuatoriano komend seizoen. De club is in 1929 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio George Capwell. Adidas is verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds 2016 de kledingsponsor van ‘’El Bombillo.’’ Check hieronder alles over het nieuwste thuisshirt en uitshirt van Emelec.

Emelec thuisshirt 2019

Het Emelec thuisshirt voor 2019 heeft het iconische design. Het shirt is blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale, donker blauwe band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Verder is het nieuwe tenue uitgerust met een v-hals met een gevouwen kraag. Het adidas logo prijkt op de borst en wordt geflankeerd door de logo’s van de club en sponsor Pilsener. Op het midden van het tenue staat sponsor Elctro Cables. Emelec bestaat dit jaar 90 jaar. Om deze reden bevat het tenue aan de onderkant een speciale badge met daarin een retro logo van Emelec. In dit logo zijn de jaartallen 1929 en 2019 verwerkt. De adidas strepen bevinden zich aan de zijkanten van het tenue en ook deze zijn blauw. Op de achterkant van het tenue staat ook nog de bijnaam van de Ecuadoraanse club: Electricos. Het thuistenue van Emelec wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Emelec uitshirt 2019

Het nieuwe Emelec uitshirt voor 2019 heeft hetzelfde template als het 3e shirt van Real Madrid en Juventus. Dit shirt is wit en bevat een all-over print van dunne, opvallende, verticale lijnen over het shirt. Deze lijnen zijn een combinatie van wit en zilver. Verder heeft het tenue dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat een v-hals en de logo’s van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de badge ter ere van het 90 jarig bestaan. Zoals we gewend zijn van Zuid Amerikaanse voetbalclubs staan er op de achterkant van het tenue tal van sponsoren. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met licht blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues van Club Sport Emelec. Deze voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Burbano, Arroyo, Guerrero, Bagui, Mondaini en andere sterspelers. Helaas is het vrij lastig om de Emelec voetbalshirts te bemachtigen. Ben je op zoek naar andere tenues van clubs uit Ecuador? Bestel het dan in deze winkel! Directe levering!