Dit is het donkerblauwe Manchester United trainingspak 2024-2025 met fel rode details!

De nieuwe Manchester United trainingscollectie 2024-2025 is officieel gelanceerd door de Premier League club en kledingsponsor adidas. De collectie bevat ook weer een nieuw trainingspak, welke door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van ‘’The Reds’’ weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben de kenmerken van het nieuwste TIRO24 template.

Manchester United training sweater 2024-2025 - Donkerblauw/Fel rood

Het TIRO24 template wordt door adidas dit seizoen gebruikt voor alle trainingskleding. Zo hebben het Ajax trainingspak 2024-2025 en het Real Madrid trainingspak ook dit template. De training sweater van het Manchester United trainingspak is donkerblauw (door adidas ‘’Night Indigo’’ genoemd) en bevat fel rode (Bright Red) details. Deze kleur komt allereerst terug in de golf op de zijkanten van de training sweater. Deze golf bevat een graphic print, welke kenmerkend is voor het TIRO24 template van het Duitse sportmerk. De adidas trademark strepen staan op de schouders en zijn ook fel rood, evenals de achterkant van de hals. Alle logo’s op de training sweater zijn zilver en deze logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst is uitgerust met het adidas logo, de linkerborst bevat het clublogo en op het midden van de training sweater staat het logo van TEZOS, de training sponsor van Manchester United. De trainingstrui heeft verder de gebruikelijke functionele details. De training sweater bevat een semi hoge hals met een kwartrits. Deze ¼ rits loopt ongeveer tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd.

Manchester United trainingsbroek 2024-2025

Het Manchester United trainingspak 2024-2025 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. De golf van de training sweater loopt door over de bovenkant van de zijkanten van de trainingsbroek. Deze fel rode golf heeft ook een graphic print. De adidas strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn ook fel rood. De logo’s van de club en adidas staan ter hoogte van de heupen en hebben dezelfde kleur als op de training sweater. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is verwerkt in de meshpanels op de zijkanten van de training sweater en de trainingsbroek
  • Tailleband met trekkoord aan de bovenkant, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.
  • Zakken met ritsen aan zijkanten, om spullen in op te bergen
  • Tapered pasvorm; de trainingsbroek valt met name strak rondom de kuiten en enkels
  • Enkelritsen aan de onderkant, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Dit trainingspak wordt in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft door de spelers van Manchester United gedragen. Medio augustus/september lanceren de club en adidas een nieuw trainingspak dat vooral gedragen wordt tijdens de voorbereiding op de Europese wedstrijden.

Manchester United trainingspak bestellen

Het donkerblauwe Manchester United trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Check ook andere nieuwe trainingskleding van Manchester United in deze winkels!

Dit is het donkerblauwe Manchester United trainingspak 2024-2025 met fel rode details!
Dit is het donkerblauwe Manchester United trainingspak 2024-2025 met fel rode details!
Dit is het donkerblauwe Manchester United trainingspak 2024-2025 met fel rode details!