Chili thuisshirt 2022-2023

De Chileense voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe adidas Chili thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het Chileens voetbalelftal de interlands in de periode 2022-2023. Chili heeft zich niet geplaatst voor het WK. Het land eindigde als zevende in de kwalificatiepoule. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Chili voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds september 2021 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal.

Chili thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Chili thuisshirt 2022-2023 heeft een herkenbaar design. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt vooral gekenmerkt door de brede band aan de zijkanten en onderkant van het voetbalshirt. Deze band is overwegend wit en bevat een design van blauwe blokken, welke wat weg hebben van Tetris blokken. De blauw/witte kleurencombinatie komt ook terug in andere details op het tenue, waardoor het voetbalshirt geheel in stijl is van de kleuren van de nationale vlag. De v-hals is blauw met subtiele witte accenten. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bestaat alleen nog uit de drie diagonale blokken en het woordmerk van adidas is verdwenen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, de Federación de Fútbol de Chile (FfcH). De adidas trademark strepen staan in het wit op de mouwen van het Chili thuisshirt. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt nog een detail. Hier staat de tekst: ''La Roja de Todos.'' Het Chili thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van adidas en de voetbalbond. De kousen zijn rood met witte adidas strepen.

De Chili voetbalshirts zijn uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, zijn lichter en zijn uitgerust met extra ventilatiezones. Bovendien bevatten deze voetbalshirts een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chili thuisshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vidal, Alexis Sánchez, Brereton Díaz, Pulgar, Medel, Vargas, Isla en nog meer spelers en check bovendien het Chili uitshirt 2022-2023.

Chili voetbalshirt bestellen

Het Chili thuisshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de Chili voetbalshirts in de officiële adidas SHOP

of deze Chili fanshop! 

 

Chili thuisshirt 2022-2023

Chili thuisshirt 2022-2023