Chili thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Chili thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Chileense voetbalbond. Het was de planning om dit nieuwe tenue al in maart te lanceren. De coronapandemie gooide echter roet in het eten, maar vandaag is het moment dus daar. In dit nieuwe tenue speelt ''La Roja'' de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Wanneer de COPA America in 2021 gespeeld wordt, speelt het Chileense elftal ook in dit nieuwe nieuwe tenue tijdens het kampioenschap van Zuid Amerika. In de COPA America neemt Chili het op tegen Argentinië, Australië, Bolivia, Uruguay en Paraguay. Op dit moment lijkt het toernooi in 2021 alsnog door te gaan.

Chili thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Chili voetbalshirt voor 2020-2021 heeft een traditioneel design en is gebaseerd op het standaard template van Nike. De body van het voetbalshirt is rood en de mouwen zijn aan de bovenkant rood en verder helemaal wit. De kleuren van de Chileense vlag komen ook weer terug in de ronde hals van het nieuwe thuisshirt. Deze bevat namelijk zowel een blauwe als een witte band. Een ander detail van de voetbalshirt is de zigzag baan aan de zijkanten van het tenue. Deze band is onderdeel van een nieuw template van Nike en is op het Chili thuisshirt blauw. In deze band is een print van gepixelde diamanten verwerkt. Dit is een ode aan de klassieke Chileense textiel. De rechterborst van het nieuwe Chili thuistenue bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van het voetbalelftal en de andere vertegenwoordigende elftallen en heeft met de voetbalbond van het land nog een contract tot 2023. De andere borst bevat het logo van de Chileense voetbalbond, de Federación de Fútbol de Chile (FFCh). In de nek op de achterkant van het nieuwe Chili tenue is nog een speciaal detail verwerkt. Hier staat het getal 125. Dit verwijst naar het 125 jarig bestaan van de Chileense voetbalbond. De voetbalbond van het land werd namelijk opgericht op 19 juni 1895 in Valparaíso. Het Chili tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten ook een diagonale band en op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en Nike.  De kousen zijn naar wit met rode en blauwe accenten

De authentic voetbalshirts van het Chileense elftal zijn dit jaar uitgerust met de Vaporknit technologie en de replica voetbalshirts met de Dri Fit technologie van Nike. Beide technologieën zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Vapor Match tenues vallen daarnaast getailleerder en zijn wat lichter.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chili voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vidal, Alexis Sánchez, Vargas, Medel, Aránguiz, Jara, Isla, Pulgar en nog meer andere sterspelers. Check ook het nieuwe Chili uitshirt voor 2020-2021.

Chili thuisshirt bestellen

Het nieuwe Chili thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande shops kun je het shirt van Chili ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chili voetbalshirt altijd in de Chili fanshop! 

of deze SHOP! 

Chili thuisshirt 2020-2021

Chili thuisshirt 2020-2021