Castore kledingsponsor Aston Villa vanaf 2022-2023

Castore is vanaf het seizoen 2022-2023 de kledingsponsor van Aston Villa. Het Engelse sportmerk en de Premier League club tekenden een contract voor meerdere seizoenen. Castore is bezig met een opmars in het voetbal. Het merk verzorgt komend seizoen niet alleen de tenues van Aston Villa, maar ook van Newcastle United, Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic, Salford City, Rangers FC, Bayer Leverkusen en Sevilla. De deal met Castore betekent dat Aston Villa afscheid neemt van Kappa. Het Italiaanse sportmerk was sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van de club uit Birmingham.

Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de samenwerking. Pascal Lafitte, Director of Partnerships bij Castore, reageert: "Aston Villa past perfect bij Castore vanwege hun groeiambities en niet-aflatende wens om te innoveren, op het veld en met hun partners. We zijn meer dan enthousiast om samen te werken met de club . We kunnen niet wachten om volgend seizoen met Aston Villa samen te werken en uitdagingen aan te gaan om de grenzen te verleggen van alles wat we samen gaan doen."

Nicola Ibbetson, Chief Commercial Officer bij Aston Villa, zegt het volgende: "Het is een mijlpaal voor de club om samen te werken met een Brits merk dat onze ambitie en strategie begrijpt. Het is een belangrijk doel om kleding van hoge kwaliteit te kunnen leveren voor onze spelers en supporters. In de afgelopen vier seizoenen is onze omzet uit de verkoop van merchandising verviervoudigd, omdat onze supporters over de hele wereld meer contact hebben met de club. We zijn dan ook verheugd deze reis met Castore voort te zetten.''

Castore verzorgt vanaf 2022-2023 de voetbalshirts, trainingskleding en reiskleding van het eerste elftal, het vrouwenteam en alle jeugdelftallen. De nieuwe tenues worden begin juli gelanceerd door de club en Castore, vlak voordat de selectie op trainingskamp gaat naar Australië. Dan hebben we weer nieuws! Bestel je Aston Villa voetbalshirt altijd in deze fanshop!