Aston Villa uitshirt 2021-2022

Twee weken na de bekendmaking van het Aston Villa thuisshirt hebben de club uit Birmingham en kledingsponsor Kappa ook het Aston Villa uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto ''We Are Villa.'' In dit nieuwe uittenue speelt de club van manager Dean Smith de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022.

Aston Villa uit shirt en tenue 2021-2022

Het Kappa Aston Villa uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het uittenue van 1981-1982. Het is dit seizoen precies veertig jaar geleden dat ''The Villans'' de Europa Cup I wonnen ten koste van Bayern München. In de finale in de Kuip versloeg Aston Villa Bayern München met 1-0 door een doelpunt van Withe. Het Aston Villa uittenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode verticale pinstripes. Deze kleur komt ook weer terug in de ronde hals en de band aan de onderkant en zijkanten van de mouwen. In hals en de biesjes is ook een subtiele lichtblauwe lijn verwerkt, waardoor het tenue beide clubkleuren bevat. Alle logo's op het uittenue zijn ook bordeaux rood. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kappa en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor CAZOO. De badge van de club op de linkerborst betreft een siliconen badge. In de nek op de achterzijde van het Aston Villa voetbalshirt is ook nog een detail verwerkt. Hier prijkt een ster met daaronder het jaartal 1981-1982, verwijzend naar het jaartal waarin de Europa Cup I gewonnen werd. Het Aston Villa uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa omni logo en op de rechterpijp de badge van de club. In het broekje zijn ook weer lichtblauwe lijnen verwerkt. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten zowel de naam van de club als het Kappa logo.

De Aston Villa tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Kappa Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Aston Villa uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Grealish, Buendia, Young, Watkins, Traoré, Mings, El Ghazi en nog meer spelers.

Aston Villa uitshirt bestellen

Het Kappa Aston Villa uitshirt 2021-2022 kun je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het nieuwe tenue is voor volwassenen € 89,95 en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue van Villa ook laten bedrukken met en eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!

Aston Villa uitshirt 2021-2022

Aston Villa uittenue 2021-2022