Brentford FC voetbalshirts 2021-2022

De nieuwe voetbalshirts van Brentford FC voor het seizoen 2021-2022 zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. Afgelopen seizoen is Brentford FC gepromoveerd. Dit betekent dat de nieuwe tenues aankomend seizoen te zien zijn in de Engelse Premier League, FA Cup en Carabao Cup gedurende het aankomende seizoen. Thuiswedstrijden speelt Brentford FC in het Brentford Community Stadium. ‘’The Bees’’ worden al sinds 2019 gesponsord door het Engelse sportmerk Umbro. Beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Brentford voor het seizoen 2021-2022? Check de details hieronder!

Brentford thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Brentford thuisshirt voor het seizoen 2021-2022 wordt ook dit seizoen gekenmerkt door het traditionele ontwerp. Verticale banen in de kleuren rood en wit lopen over het shirt. Het grote verschil met het thuisshirt van afgelopen seizoen zijn de mouwen. Het patroon van de verticale banen loopt dit jaar namelijk door over de mouwen van het shirt. Het nieuwe shirt is uitgerust met een ronde hals. Deze is, net als de rest van het shirt, rood met wit. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Umbro. De dubbele diamant, het logo van het Engelse sportmerk, is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt de clubbadge van Brentford met de bekende bij in het midden. Ook sponsoruitingen komen terug op het shirt. De nieuwe hoofdsponsor, Hollywood Bets, heeft een plek centraal op het shirt gekregen. Bij de nieuwe hoofdsponsor hoort ook een ster deze staat boven de naam van de sponsor. Op de mouwen van het shirt is ook een zogenaamde ‘’Sleeve sponsor’’ te zien. Safety Culture staat op de mouw. Het nieuwe thuistenue van Brentford FC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Brentford FC uit shirt en tenue 2021-2022

Waar het uitshirt van Brentford FC vorig seizoen zwart van kleur was, is er dit jaar gekozen voor een fris en kleurrijk ontwerp. Het nieuwe uitshirt is namelijk geel van kleur en heeft zwarte details. Of dit een verwijzing is naar de bijnaam van de club, ‘’The Bees’’ weten wij nog niet. Het nieuwe uittenue wordt ook gekenmerkt door een all-over print, welke loopt over de body van het shirt. Om de mouwen van het shirt loopt een zwarte band. Het uitshirt van Brentford FC is uitgerust met een V-kraag. Op de linkerborst staat de dubbele diamant van Umbro, deze is zwart van kleur. De monochrome clubbadge van Brentford staat op de linkerborst. Ook op het uitshirt is de naam van de hoofdsponsor Hollywood Bets terug te zien op het shirt. Het logo van Umbro komt ook terug in de binnenkant van de kraag. Het nieuwe uittenue van Brentford FC is geheel geel. Dit betekent dat ook het voetbalbroekje en de kousen van het shirt geel van kleur zijn. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts van Brentford FC!

De voetbalshirts van Brentford zijn op dit moment alleen te koop in de officiële webshop van de Engelse club. Opzoek naar andere Premier League voetbalshirts? Check DEZE WEBSHOP