Brentford FC uitshirt 2018-2019

Deze week is het nieuwe uitshirt van de Engelse club Brentford officieel gelanceerd. De Engelse club bestaat al vele jaren en speelt haar wedstrijden op het tweede niveau in Engeland. De Championship is niet de enige competitie waarin dit nieuwe uitshirt te zien is. Ook tijdens de uitwedstrijden in de FA Cup gaan we het nieuwe uitshirt van Brentford FC zien. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Brentford is adidas. Het Duitse merk staat sinds 2013-2014 op het shirt van de Engelse club. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Brentford voor het seizoen 2018-2019? Check de details hieronder!

Brentford FC uit shirt
en tenue 2018-2019

Vorig seizoen was het uitshirt van de Engelse Championship club Brentford groen van kleur. Dit jaar is het shirt van Brentford voor het eerst in de geschiedenis van de club voornamelijk bruin van kleur. Het nieuwe uitshirt van Brentford FC is gebaseerd op het Regista 18 template van adidas. Dit template is door het Duitse merk ook gebruikt bij onder anderen het uitshirt van de Nederlandse topclub Ajax. Dit template staat bekend om een kleur bij de schouders, deze is bij het uitshirt van de Engelse club oranje, met daaronder een horizontale lijn, deze is wit van kleur op het uitshirt van Brentford FC. Verder is het shirt zoals hierboven al genoemd bruin van kleur. Het nieuwe uitshirt is uitgerust met een V hals. Deze wordt versierd met een brede bruine baan om de hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas. De Badge of Sports is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Engelse club. Waarschijnlijk komt dit logo u nog niet zo bekend voor. Het is namelijk een nieuw logo dat vorig seizoen voor het eerst werd gebruikt. De shirtsponsor van Brentford FC is LeoVegas. Deze naam prijkt op het midden van het uitshirt. Het nieuwe uittenue van Brentford FC voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een bruine voetbalbroek en bruine kousen. Deze worden beide versierd met oranje details. Net zoals bij alle tenues van adidas wordt ook bij dit tenue van Brentford gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Brentford FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Brentford FC is vanaf medio juli te koop in DEZE WEBSHOP. In deze winkel is het ook mogelijk om andere shirts te bestellen van de populaire Engelse voetbalclubs. Ook kun je de shirts laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit het Engelse voetbal. Directe levering gegarandeerd!