Arsenal trainingspak 2020

Arsenal draagt vanaf nu een nieuw trainingspak. Dit witte Arsenal trainingspak is deze week door adidas namelijk uitgebracht en wordt door The Gunners gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Dit trainingspak wordt door de spelers van de Londense club dus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit betreft direct het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni wordt de nieuwe Arsenal collectie voor 2020-2021 door adi en de club uitgebracht.

Witte Arsenal trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het Arsenal 2020 trainingspak bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn qua design gebaseerd op het TIRO 19 template van adidas. De training top van Arsenal is wit met rode details als verwijzing naar het voetbalshirt van Arsenal. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn rood. Deze strepen lopen door over de gehele lengte van de mouwen. Daarnaast bevindt zich een rood vlak ter hoogte van de ellebogen. Ook de twee diagonale strepen aan de zijkanten van de trui zijn rood en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en Fly Emirates op de voorkant van de sweater. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Londenaren. De trainingstrui van Arsenal bevat verder een semi-hoge hals en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de sweater nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de top is net wat langer en dit biedt weer wat extra bescherming.

Het Arsenal 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door een marine blauwe trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten rode adidas strepen en ook het logo van het Duitse sportmerk dat sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van de club is, is rood. Verder bevat de trainingsbroek van Arsenal de gebruikelijke kenmerken. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Bovendien heeft de trainingsbroek een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt ter hoogte van de kuiten en enkels. Met de tailleband aan de bovenkant kan de fit van de broek aangepast worden en de zijkanten zijn uitgerust met twee zakken. Het gehele pak is door adidas voorzien van de Climacool technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect pak om zowel casual te dragen als om in te trainen of sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Özil, Pépé, Aubameyang, Tierney, Martinelli, Lacazette, David Luiz en nog meer spelers. Check ook het speciale Arsenal Europa League trainingspak. 

Arsenal trainingspak 2020 bestellen

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De trui en de trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De trainingstrui heeft een prijs van € 64,95 voor kinderen en voor volwassenen is de trui € 74,95. De trainingsbroek is € 49,95 in kindermaten en € 54,95 voor volwassenen. Beide items zijn beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in deze SHOP of 

deze winkel! 

 

Arsenal trainingspak 2020