Arsenal thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Arsenal thuisshirt is door de club en de nieuwe kledingsponsor adidas vandaag officieel gelanceerd met een speciale film met de titel: THIS IS HOME.  In dit nieuwe thuisshirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadion gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen is adidas kledingsponsor van The Gunners. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van Puma, dat sinds 2014 kledingsponsor was van de club. Adidas en Arsenal zijn overigens geen onbekende van elkaar. Eerder was adi in de periode 1986-1994 kledingsponsor van de Londense club. Het was dan ook niet moeilijk om een design voor de nieuwe Arsenal tenues te bedenken. Check!

Ben je fan van Arsenal? Bestel het nieuwe tenue direct in deze SHOP of deze winkel! 

Arsenal thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het Arsenal thuisshirt is gebaseerd op het voetbalshirt van het seizoen 1988-1989, een seizoen waarin adidas ook kledingsponsor was van Arsenal. In dit seizoen werden The Gunners kampioen van Engeland met een selectie die spelers als Winterburn, Adams, Merson, Richardson, Smit en Roscastle. George Graham was in deze periode manager van de Londenaren. Het tenue heeft het iconische design. De body van het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 is rood en het voetbalshirt bevat witte mouwen. De mouwen worden afgesloten door een band, bestaande uit twee navy blauwe lijnen met in midden een rode baan. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de toelopende V-hals van het nieuwe Arsenal voetbalshirt voor 2019-2020. De drie strepen van adidas staan in het rood op de schouders van het tenue. De rechterborst bevat het adidas performance in het wit en de andere borst bevat het logo van The Gunners. Fly Emirates is sinds 2006 shirtsponsor van de club en staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. De linkermouw is uitgerust met het logo van VISIT RWANDA. Het nieuwe Arsenal tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant drie rode strepen van adi. De kousen zijn op het midden uitgerust met een rode band, welke geflankeerd wordt door twee navy blauwe banen. In de band staan in een sierlijk lettertype de initialen van de club: AFC.

De authentic Arsenal tenues zijn dit jaar uitgerust met de adidas Climachill technologie en de replica voetbalshirts met de Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Arsenal tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Aubameyang, Özil, Ramsey, Lacazette, Xhaka, Suarez en nog meer sterspelers. Check ook het Arsenal uitshirt voor 2019-2020. 

Arsenal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes van Arsenal bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Uiteraard kun je je Arsenal tenue in deze winkel ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Arsenal voetbalshirt altijd in deze SHOP  

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)