Arsenal 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe 3e shirt van Arsenal is vandaag uitgebracht door PUMA een de Londense club. Dit gebeurde tijdens de pre-season tour van de club in Singapore. In dit voetbalshirt spelen The Gunners de uitwedstrijden in de Europa League, FA Cup en League Cup. Dit betreft namelijk het zogenaamde CUP voetbalshirt. Daarnaast draagt de club van manager Emery dit alternatieve uitshirt in een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Dit is vooral het geval wanneer het thuisshirt van het thuisspelende elftal teveel overeenkomsten heeft met het uitshirt. PUMA is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van Arsenal. Dit zou zomaar eens het laatste Arsenal tenue van PUMA kunnen zijn. Het contract tussen beide partijen loopt in de zomer van 2019 af.

Turquoise Arsenal 3e shirt 2018-2019

Het shirt is onderdeel van een speciale campagne: ''BEAT OF THE CITY.'' Deze campagne is een ode ana de fans van de club. Het nieuwe Arsenal 3e shirt voor 2018-2019 is geheel turquoise. Deze kleur wordt door Puma ''Biscay Green'' genoemd. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een watermerk van zigzag banen over de borst. Dit watermerk staat symbool voor het Emirates Stadium en komt ook al terug op het thuisshirt van de Londense club. Deze W vorm is bovendien een ode aan de het aanvallende voetbal waar Arsenal om bekend staat sinds de jaren '30. Destijds was Herbert Chapman de manager van de club. Bijna 100 jaar na dato staat de club nog bekend om het aanvallend voetbal.

Verder bevat het shirt ook navy blauwe details. Zo zijn twee banen op de mouwen navy blauw en dit geldt ook voor de logo's van Puma, de club en sponsor Fly Emirates. Het logo van PUMA prijkt op de rechter borst en op beide mouwen. PUMA is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de club. Destijds werd er een contract getekend voor de duur van vijf seizoenen. Volgens de geruchten wordt adidas vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe kledingsponsor van de nummer zes van de Premier League van afgelopen seizoen. De linker borst bevat het Arsenal logo in het navy blauw/turquoise en op het midden staat het logo van Fly Emirates in deze kleur. De mouwen van het nieuwe Arsenal tenue zijn uitgerust met een gradient taping van dunne puntjes. Ook deze zijn navy blauw. De achterkant van het voetbalshirt is geheel turquoise.

Het nieuwe alternatieve uittenue van Arsenal wordt dit jaar compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje. Dit short bevat aan de bovenkant een donker blauwe taille band. De zijkanten van het short bevatten een gradient strip. Dit is eenzelfde taping als op de mouwen van het shirt. Uiteraard staan ook de logo's van Arsenal en Puma op de shorts. De kousen van het nieuwe 3e tenue zijn ook turquoise en bevatten donker blauwe banden.

De authentic tenues van Arsenal zijn dit jaar weer uitgerust met de evoKNIT technologie en de replica tenues bevatten de Puma Dry Cell technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe 3e shirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Mkhitaryan, Lacazette, Ozil, Xhaka en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Arsenal  3e shirt en tenue kopen

Het nieuwe Arsenal shirt voor 2018-2019 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. Het Arsenal tricot kan je namelijk kopen in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor kinderen € 69,95 en voor volwassenen € 79,95. In de onderstaande online winkels kan je het nieuwe Arsenal shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers dit seizoen ook op het shirt dragen!

Scoor je Arsenal shirt vanaf nu in de online WINKEL

of in deze SHOP!